E ovako fabricki fiat bravo ima centralnu bravu e meni sad treba da mi kazete sta mi je sve potrebno da sam napravim daljinsko otkljucavanje i zakljucavanje.A da mi to ne ispadne previse skupo ilu bar da me uputite kod nekoga ko to radi jeftino.
Ako neko ima neku semu neki slike bilo kakvo objasnjenje sta mi sve treba i kako se ugradjuje neka odg.........
Kupi alarm za 30e koji ima opciju daljinskog otključavanja/zaključavanja i odvezi da ti neko ugradi (~20e) i imaš alarm i centralnu sa daljinskim

Ispravite me ako griješim

da to je to,ako auto vec ima centralnu to je najmanji problem.
a gdje se nalazis pa da ti kazemo gdje ces ugradit za male pare
Zapadna Srbija,grad Uzice
Uzmi Halo oglase,imaš one auto alarme po 30e,nazovi i najvjerovatnije će ti poslati poštom,mislim CityExpress-om ili PostExpress-om,kako se već zove? Uglavnom kad dobiješ to (poslije dan-dva,platiš 30e kuriru),odvezi auto električaru da ti to pospaja,neće biti problem zato što sve imaš (alarm sa opcijom daljinskog otključavanja i centralnu).Ugradnja svega je oko 20e (toliko je u Bg) Neka me neko potvrdi

Sretno

al nemoj bogati spajat alarm...taj za 30 eura je onaj sto kad prnes kraj njega svira...dzaba ce te dizat svakog trenutka...
U prve 3sec nakon aktiviranja pritisneš desno 2x i miran si

Ili iščupaš shock sensor

ugradnja daljinskog u auto koje nema centralnu - postupaki kolko rapa ??? Deyo

4 motorića sa daljinskim i modulom za centralnu bravu,znači komplet centralna brava sa daljinskim lock/unlock je kod nas otprilike 98KM...E sad za ugradnju obično uzimaju 10KM po vratima,znači 4x10KM,uglavnom ne bi trebalo više

E sad po meni je bolje ovako...Kupiš alarm za 60KM (ne fali mu ništa

) i kupiš komplet 4 motorića za 40KM (bez daljinskog zato što imaš daljinski od alarma sa opcijom lock/unlock) i platiš ugradnju za sve 50KM (toliko sam ja platio) i u najboljem slučaju možeš za te pare (150KM) dobiti i alarm i centralnu sa daljinskim

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. ovdje imas sve sto ti treba
mato19E Wrote:Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. ovdje imas sve sto ti treba
Odatle sam stavio cijenu 98KM za centralnu sa daljinskim

Ali nisu baš ni jeftini,dobro je ako daju garanciju 1god kao što piše.
Ali pošto je to isti s*it,ja sam nabavio sve po ovim cijenama iz beograda:
ALARM 35 EUR, parking senzori 50 EUR,
centralna brava 5 EUR, daljinsko otvaranje, 30 EUR.
Šta ti treba za centralnu sa daljinskim lock/unlock + alarm: Alarm 35e,4x5e motorići,i ugradnja 25e
Sve 80e = 156KM...

Zato pokušaj negdje malo jeftinije da pronađeš
@Z750: Jesil' kupio Halo

?
@kokuz, dobro ti je deyo rekao, kupis set za centralno, kupis alarm(isplativije od samo daljinskog, bar dobijes i sirenu itd

) i voila.
ima kod mene u shopu znaci samo daljinsko i skopcas a svoju postojecu centralnu bravu..cjena je 25 €.......ali malo si daleko.....hehehe