Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Daljinsko otkljucavanje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
E ovako fabricki fiat bravo ima centralnu bravu e meni sad treba da mi kazete sta mi je sve potrebno da sam napravim daljinsko otkljucavanje i zakljucavanje.A da mi to ne ispadne previse skupo ilu bar da me uputite kod nekoga ko to radi jeftino.

Ako neko ima neku semu neki slike bilo kakvo objasnjenje sta mi sve treba i kako se ugradjuje neka odg.........
Kupi alarm za 30e koji ima opciju daljinskog otključavanja/zaključavanja i odvezi da ti neko ugradi (~20e) i imaš alarm i centralnu sa daljinskim Icon_wink Ispravite me ako griješim Smile
da to je to,ako auto vec ima centralnu to je najmanji problem.
a gdje se nalazis pa da ti kazemo gdje ces ugradit za male pare
Zapadna Srbija,grad Uzice
Uzmi Halo oglase,imaš one auto alarme po 30e,nazovi i najvjerovatnije će ti poslati poštom,mislim CityExpress-om ili PostExpress-om,kako se već zove? Uglavnom kad dobiješ to (poslije dan-dva,platiš 30e kuriru),odvezi auto električaru da ti to pospaja,neće biti problem zato što sve imaš (alarm sa opcijom daljinskog otključavanja i centralnu).Ugradnja svega je oko 20e (toliko je u Bg) Neka me neko potvrdi Icon_biggrin Sretno Icon_wink
al nemoj bogati spajat alarm...taj za 30 eura je onaj sto kad prnes kraj njega svira...dzaba ce te dizat svakog trenutka...
U prve 3sec nakon aktiviranja pritisneš desno 2x i miran si Icon_cool Ili iščupaš shock sensor Icon_lol
ugradnja daljinskog u auto koje nema centralnu - postupaki kolko rapa ??? Deyo Wink
4 motorića sa daljinskim i modulom za centralnu bravu,znači komplet centralna brava sa daljinskim lock/unlock je kod nas otprilike 98KM...E sad za ugradnju obično uzimaju 10KM po vratima,znači 4x10KM,uglavnom ne bi trebalo više Icon_wink
E sad po meni je bolje ovako...Kupiš alarm za 60KM (ne fali mu ništa Icon_biggrin) i kupiš komplet 4 motorića za 40KM (bez daljinskog zato što imaš daljinski od alarma sa opcijom lock/unlock) i platiš ugradnju za sve 50KM (toliko sam ja platio) i u najboljem slučaju možeš za te pare (150KM) dobiti i alarm i centralnu sa daljinskim Icon_biggrin
Deyo Wrote:4 motorića sa daljinskim i modulom za centralnu bravu,znači komplet centralna brava sa daljinskim lock/unlock je kod nas otprilike 98KM...E sad za ugradnju obično uzimaju 10KM po vratima,znači 4x10KM,uglavnom ne bi trebalo više Icon_wink
E sad po meni je bolje ovako...Kupiš alarm za 60KM (ne fali mu ništa Icon_biggrin) i kupiš komplet 4 motorića za 40KM (bez daljinskog zato što imaš daljinski od alarma sa opcijom lock/unlock) i platiš ugradnju za sve 50KM (toliko sam ja platio) i u najboljem slučaju možeš za te pare (150KM) dobiti i alarm i centralnu sa daljinskim Icon_biggrin

dobro si ti to iskombinovo Icon_mrgreen
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. ovdje imas sve sto ti treba
mato19E Wrote:Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. ovdje imas sve sto ti treba

Odatle sam stavio cijenu 98KM za centralnu sa daljinskim Icon_biggrin Ali nisu baš ni jeftini,dobro je ako daju garanciju 1god kao što piše.

Ali pošto je to isti s*it,ja sam nabavio sve po ovim cijenama iz beograda:
ALARM 35 EUR, parking senzori 50 EUR, centralna brava 5 EUR, daljinsko otvaranje, 30 EUR. Icon_cool

Šta ti treba za centralnu sa daljinskim lock/unlock + alarm: Alarm 35e,4x5e motorići,i ugradnja 25e
Sve 80e = 156KM... Icon_wink Zato pokušaj negdje malo jeftinije da pronađeš Icon_smile

@Z750: Jesil' kupio Halo Icon_biggrin?
@kokuz, dobro ti je deyo rekao, kupis set za centralno, kupis alarm(isplativije od samo daljinskog, bar dobijes i sirenu itd Wink ) i voila.
trizex Wrote:@kokuz, dobro ti je deyo rekao, kupis set za centralno, kupis alarm(isplativije od samo daljinskog, bar dobijes i sirenu itd Wink ) i voila.

Icon_wink
ima kod mene u shopu znaci samo daljinsko i skopcas a svoju postojecu centralnu bravu..cjena je 25 €.......ali malo si daleko.....hehehe
Pages: 1 2
Reference URL's