Interesuje me ima li u BiH ogranicenje do koje godine starosti se moze uvesti auto ???
7 godina,ako su oldtimeri ima i to nesh,mozda preko 30 il 35 godina
ma cini mi se da treba imati motor odgovarajuci mislim na zagadivanje ja sam evo prije 2 god uvezao passata 5 iz swice i treba da ima euro 3 motor ...?? mozda se do sada nesto promjenilo :D:D:d
ja misli nda su zakoni ka u vas, a najlakše ti je saznat tako da odeš na carinu i uzmeš onu knjižicu pa vidiš
Hvala, hvala.... vidjet cu nesto....
A vidjeo sam par finih Reno Laguna do '97. u svabiji, steta.....
eh,da moze preko 7 godina...bilo bi extra,jedino neke sheme sa prekucavanjem brojeva i to al to je ilegala hbga
ma moglo bi to da prodje da se vozikam po BiH (vozim vec 8 godina i nikad mi nisu gledali brojeve, a na registrovanju auta cisto formalno i to samo broj motora)...
posto idem i preko grane (grana - HR, SRB) nebi da me zajebavaju .....
Ma ne zelim uopste da se sekiram kada vidim policajca, nek je regularno pa makar i fico

eh,da moze preko 7 godina...bilo bi extra,jedino neke sheme sa prekucavanjem brojeva i to al to je ilegala hbga
eh da moze preko 7 godina ja bi uvezo golf dvica jedno hiljadu komada po 300 eura i zaradio po komadu ovdje jedno 3000 eurica i bio bi milijarder 
nemas ni golfa dvice kako treba za 300 eura

al za 500 - 1000 se moze naci
u pravu si....al valjda kazu da ce se moci u septembru....tako mi rece jedan kolega da je gledao n tv-u da ce se moci uvoziti i starija od 7 god i da ce se placati porez 1% od vrijednosti auta