21-06-2008, 11:34 AM
21-06-2008, 11:46 AM
Nekako mi citava snimka izgleda...nerealno...kao da je autoput stvaran, i promet okolo, a policijsko auto i bicikl "nalijpljeni" preko....al blesavo u svakom slucaju 
21-06-2008, 12:00 PM
Hahaha, dobar.
Meni se jednom desilo da naidjem na grupu biciklista, i taman nizbrdica ja ih krenem preticat.KAD LJUDI POCESE PEDALAT!!! Idu pored mene nizbrdo oko 100km/h, ja se sjebo!
Meni se jednom desilo da naidjem na grupu biciklista, i taman nizbrdica ja ih krenem preticat.KAD LJUDI POCESE PEDALAT!!! Idu pored mene nizbrdo oko 100km/h, ja se sjebo!
21-06-2008, 12:03 PM
vjerujem ti hehehe
al svaka cast njima, valja imat snage u nogama za tog... skoro sjeo na biciklo, po prvi put nakon par godina, raspo sam se citav...
21-06-2008, 12:15 PM
hebo on sebe, kako im pobjeze izmedju kamiona...

21-06-2008, 12:15 PM
A covjece gledaj kad zujne biciklista izmedju onog bijelog slepera i ovog sa zutom kabinom sto skrece...pogledaj samo koje ubrzanje dobije, nemoguce...ubrzao je barem 25km/h na sat u tih 5 metara....video montaza, ali mahnito u svakom slucaju hehe :D
21-06-2008, 04:10 PM
jest montazha al' dobra :D
21-06-2008, 07:03 PM
Mozda je pustio goluba :D
21-06-2008, 09:15 PM
imao sam na biciklu onaj brzinomjer digitalni, na "montiću" sam jedva preko 40 na ravnom, 18 brzina, al frend sa starom speckom 55 na ravnom, ovaj video je nerealan uglavnom zbog prometa na cesti i ubrzanja koje dobije (osim ako je jedan od onih electro-bicikala)
21-06-2008, 11:54 PM
hehe laznjak cisti, ali eto dobro za nasmijati se malo
22-06-2008, 12:32 AM
nabio sam ja niz brdo 79 km/h...i nije neki veliki problem...al po ravnom...nisam kolko se sjecam nikad mogo vise od 45-50...
22-06-2008, 12:36 AM
ja sam na svom isao 46 km/h na ravnom i 88 km/h nizbrdo i ziv sam se usro jer je cista sreca da nije nista naislo,kocnice mi se u sekundi spalile kad sam pokusao da nizbrdo ukocim,a ja jos na ogromnoj nizdrdici okretao pedale koliko god mogu u 24 brzini pokusavajuci da postavim rekord.Kad sam skontao da nemogu vise stati,sreca je bila da nije neko auto naislo odozdo jer bi poginuo definitivno,ni kacige nisam imao,bicikl se toliko tresao na toj brzini da se sav raspao poslije toga od tih vibracija,jos nije fus bio,onako srednja klasa.
Nije se sa pedalama zajebavat
Nije se sa pedalama zajebavat

22-06-2008, 12:43 AM
o 24 brzine ima se moze se 
biciklo je jaka furka al opet pri tim vecim brzinama kocenje se moze zaboravit pogotovo ono sa onim komadicima gumice ko skolska gumica

biciklo je jaka furka al opet pri tim vecim brzinama kocenje se moze zaboravit pogotovo ono sa onim komadicima gumice ko skolska gumica

22-06-2008, 01:24 AM
One sam komadice ja trosio ko carape...jedno 2 dana i odu cetkice hehe :D
22-06-2008, 11:36 AM
24 i 18 brzina na montiću ak usporediš, 18. ko ima 18 brzina je teža nego 24. ko ima 24 brzine, ovaj sa 24 može puno lakše uz brijeg u prvoj, čak i drugoj da se ne ustaje sa sica.
btw, ovo niz brijeg, imao sam ja takvu nesreću, išli ja i frend zajebavat se i zamjenili bicikle, on uzeo moj montić, ja njegov bmx i niz brdo, vozi on ispred mene, ja iza, i ode meni torpedo, prezagrijo se i kad pokušaš zakočit samo ti odbije pedalu natrag, ja nemogu kočit, prolazim kraj frenda, on se dere koči, jesi lud, ja nema šanse prikočit nimalo, prvi zavoj nešto se gradilo tamo, betonski blokovi u jednoj strani kraj njih opel corsa nova parkirana, ja nekako potrefio između njih i u žičanu ogradu direktno, od bmx-a nije ostalo ništa, sve je bilo izvinuto, prednji kotač otpao, meni na svu sreću nije ništa bilo zahvaljujući žičanoj ogradi i Bogu, prošao sam samo sa udarcem koljena u ramu bicikla i ogrebotinama od žice i po faci, rukama i nogama. Kako sam udario u ogradi ni neznam, zadnje što sam svjesno napravio je prolaz između corse i betona. Kasnije kad sam pričao s frendom reko je da je on vozio 45 kad sam ja prozujao kraj njega. Nakon toga, bez diskova nikad tolke brzine niz brijeg, po ravnici možeš al niz brijeg, ako ti je život drag nemoj. Pogotovo ako ima zavoja, nisu ni diskovi 100%, al ak su kvalitetni puno to znači. Betnoski blokovi/opel corsa, da sam jedno od toga pokupio nebi sada bio ovdje, isto i da nije bilo žičane ograde.
btw, ovo niz brijeg, imao sam ja takvu nesreću, išli ja i frend zajebavat se i zamjenili bicikle, on uzeo moj montić, ja njegov bmx i niz brdo, vozi on ispred mene, ja iza, i ode meni torpedo, prezagrijo se i kad pokušaš zakočit samo ti odbije pedalu natrag, ja nemogu kočit, prolazim kraj frenda, on se dere koči, jesi lud, ja nema šanse prikočit nimalo, prvi zavoj nešto se gradilo tamo, betonski blokovi u jednoj strani kraj njih opel corsa nova parkirana, ja nekako potrefio između njih i u žičanu ogradu direktno, od bmx-a nije ostalo ništa, sve je bilo izvinuto, prednji kotač otpao, meni na svu sreću nije ništa bilo zahvaljujući žičanoj ogradi i Bogu, prošao sam samo sa udarcem koljena u ramu bicikla i ogrebotinama od žice i po faci, rukama i nogama. Kako sam udario u ogradi ni neznam, zadnje što sam svjesno napravio je prolaz između corse i betona. Kasnije kad sam pričao s frendom reko je da je on vozio 45 kad sam ja prozujao kraj njega. Nakon toga, bez diskova nikad tolke brzine niz brijeg, po ravnici možeš al niz brijeg, ako ti je život drag nemoj. Pogotovo ako ima zavoja, nisu ni diskovi 100%, al ak su kvalitetni puno to znači. Betnoski blokovi/opel corsa, da sam jedno od toga pokupio nebi sada bio ovdje, isto i da nije bilo žičane ograde.
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.