Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 04.03.2007.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sa Feletovim odobrenjem Vam predlazem mjesto okupljanja bhtunin team-a:
Naime radi se o mjestu na kojem se dosada nije okupljao niti jedan auto/moto club tako da ga nema u policijskom tefteru...
[attachment=1102]
Sada je samo na vama da odlucite...
ja sam odavno ZA...samo da ostali pristanu...pa da nam to bude nova LOKACIJA

Zlaja Wrote:
kolko mogu da skontam to je onaj parking prekoputa pekare AS, moje licno misljenje je da ostane na vrbanjiiIcon_wink

ma na vrbanji hladnoooooIcon_mrgreen

Sto se mene tice moze, ali eto vidjecemo sta vecina odluci

Polo Wrote:
kud cete sad ja taman skonto gdje vrbanja a vi selite.hajd ako budem dolazio nadam se da ce mene neko sacekat pa da idemo zajedno

Ima i mapa... Sve je prikazano...

Fele Wrote:
Ko je ovo odobrio???? haha ma kako hocete, a moze li se pjehe doci?

Tebi bas pase... Trola otoka- jezero... Tacno je na baustelu stanica...

JD. Wrote:
prije ce vam murija tamo doci nego na vrbanji, zato sto je izmedju zgrada, i cim neko zaturira cut ce se i moze neko od stanara prijaviti

Ne brini nece, a ako i dodje ja cu pricati s njima...

Moze i tako... Nemoj te vi mene sta pogresno shvatiti... To je bio prijedlog a na nama kao bhtuning team-u je da razjesnimo i dogovorimo...
Taka nam je kompletna drzava... Ti kao prvnik bi to morao znati isto i ja kao buduci legalni kriminalac - politicar...

emirEX_sa Wrote:
Postoji jos jedna kombinacija i to u krugu kampusa (kasarna marsal tito) gdje ima ogroman parking. Ja mislim da bi trebao neko od raje ko ima dobru pricu da ode radnim danom u upravu unis energetike koja je stacionirana u krugu kasarne i da provjeri da li bi se mogli okupljati tu nedeljom u 14:00 kad nema parkiranih auta. Jednostavno da se napravi spisak auta sa brojevima registarskih oznaka i ponudi upravi. Ako odobri onda super i samo oni sa spiska mogu uci i to je to.

Ne vjerujem da nedjeljom ima iko od cuvara u kampusu, al ako bude tako s registracijama kako ce novi clanovi dolaziti na okupljanje, onda ce trebati svako malo peglati s tom upravom oko prosirenja spiska...
Ideja nije losa samo je treba znati kako realizovati...

Fele Wrote:
Auuuu ja mislim da BMW ce mi biti sluzbeno odsutan, kako ce direktor doci.

U nedjelju navecer BMW sluzbeno putuje,a mozda se i pojavim da mi zazelite sretan put onako grupno.
99% posto da hocu.

Almera da nisi ti slucajno bio na tom parkingu utorak navecer???
Ostavljao jarana i vidim nekih auta je bilo i neke raje,ali nisam zagledao.
Neznam skontajte se za taj parking ipak je to pod prozorima stambnene zgrade,te zbog toga i nije pogodno za gasanja i slicne stvari da nas neko nebi gadjao flasama serpama i sl,a mogu stanari zvati muriju.

ma jok ostaje vrbanja do daljnjeg
jo-jo jo-jo hehehehe

Schumi Wrote:
Ma cemu vise strah toliki od policije.nek zovu baaa nije problem.

lako je tebi a sta cemo mi ostali koji ne idemo u teretanuIcon_mrgreen

znaci 04.03.07 VRBANJA 14:00
Pages: 1 2 3 4 5 6
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13