Sa Feletovim odobrenjem Vam predlazem mjesto okupljanja bhtunin team-a:
Naime radi se o mjestu na kojem se dosada nije okupljao niti jedan auto/moto club tako da ga nema u policijskom tefteru...
[attachment=1102]
Sada je samo na vama da odlucite...
ja sam odavno ZA...samo da ostali pristanu...pa da nam to bude nova LOKACIJA
kolko mogu da skontam to je onaj parking prekoputa pekare AS, moje licno misljenje je da ostane na vrbanjii

ma na vrbanji hladnooooo
Sto se mene tice moze, ali eto vidjecemo sta vecina odluci
kud cete sad ja taman skonto gdje vrbanja a vi selite.hajd ako budem dolazio nadam se da ce mene neko sacekat pa da idemo zajedno
Ima i mapa... Sve je prikazano...
Ko je ovo odobrio???? haha ma kako hocete, a moze li se pjehe doci?
Tebi bas pase... Trola otoka- jezero... Tacno je na baustelu stanica...
prije ce vam murija tamo doci nego na vrbanji, zato sto je izmedju zgrada, i cim neko zaturira cut ce se i moze neko od stanara prijaviti
Ne brini nece, a ako i dodje ja cu pricati s njima...
Moze i tako... Nemoj te vi mene sta pogresno shvatiti... To je bio prijedlog a na nama kao bhtuning team-u je da razjesnimo i dogovorimo...
Taka nam je kompletna drzava... Ti kao prvnik bi to morao znati isto i ja kao buduci legalni kriminalac - politicar...
Postoji jos jedna kombinacija i to u krugu kampusa (kasarna marsal tito) gdje ima ogroman parking. Ja mislim da bi trebao neko od raje ko ima dobru pricu da ode radnim danom u upravu unis energetike koja je stacionirana u krugu kasarne i da provjeri da li bi se mogli okupljati tu nedeljom u 14:00 kad nema parkiranih auta. Jednostavno da se napravi spisak auta sa brojevima registarskih oznaka i ponudi upravi. Ako odobri onda super i samo oni sa spiska mogu uci i to je to.
Ne vjerujem da nedjeljom ima iko od cuvara u kampusu, al ako bude tako s registracijama kako ce novi clanovi dolaziti na okupljanje, onda ce trebati svako malo peglati s tom upravom oko prosirenja spiska...
Ideja nije losa samo je treba znati kako realizovati...
Auuuu ja mislim da BMW ce mi biti sluzbeno odsutan, kako ce direktor doci.
U nedjelju navecer BMW sluzbeno putuje,a mozda se i pojavim da mi zazelite sretan put onako grupno.
99% posto da hocu.
Almera da nisi ti slucajno bio na tom parkingu utorak navecer???
Ostavljao jarana i vidim nekih auta je bilo i neke raje,ali nisam zagledao.
Neznam skontajte se za taj parking ipak je to pod prozorima stambnene zgrade,te zbog toga i nije pogodno za gasanja i slicne stvari da nas neko nebi gadjao flasama serpama i sl,a mogu stanari zvati muriju.
ma jok ostaje vrbanja do daljnjeg
Ma cemu vise strah toliki od policije.nek zovu baaa nije problem.
lako je tebi a sta cemo mi ostali koji ne idemo u teretanu
znaci 04.03.07 VRBANJA 14:00