Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kako zena pere auto !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
http://www.natelki.net/video/8252/zena-pere-auto

LLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL !!!!
Nemogu da vjerujem Icon_lolIcon_mrgreenIcon_lolIcon_mrgreen Ako nije zajebancija,onda nek' se Icon_lol
haha scene
ma da ima masina za ves velicine auta..sigurno bi ga u auto gurnula,al prethodno sve pootvarala:D:D:D
Necete vjerovati, ali dole u praonici na Ilidzi smo ja i  moj dragi naletili na dva ludaka koji ovako isto unutra mlazom peru bijelog golfa dvicu, i nismo mogli da se nacudimo sta rade...
Icon_lol Kraljica, mozda "sapira" muzha Icon_mrgreen
Jao, jao...
Vidio sam ja jednog sa Tuaregom na Ilidzi, otvorio vrata i nesto pere, kontam sta bolan??? ispostavilo se da pere pragove iznutra, i donje strane vrata, ono sto se obicno krpom posusi!
ali ova zenska je vrh!!!
Svaka cast! Icon_lol
boh zna sta je ta radila na zadnjem sjedalu...
gadno ju je neko bacao po autu kada mora ovako temeljito cistiti
hahahahaha.... mozda je ovo i bilo kod nas, ova praonica lici na onu u blazuju.... Smile Smile Smile

Bocky Wrote:
hahahahaha.... mozda je ovo i bilo kod nas, ova praonica lici na onu u blazuju.... Smile Smile Smile

ne lici uopste... osim sto ima one aparate za pranje...

poKle Wrote:

Bocky Wrote:

mene stvarno malo podsjeca, isto i onaj put iza...  i na Mujicima imas isto ove aparate, imaju vise funkcija, ali meni je opet veci gust u blazuj... Icon_mrgreenIcon_mrgreen

zensko sto meoze provalit nemoze niko
mora da kupa dijete Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Bocky Wrote:

poKle Wrote:

Bocky Wrote:

mene stvarno malo podsjeca, isto i onaj put iza...  i na Mujicima imas isto ove aparate, imaju vise funkcija, ali meni je opet veci gust u blazuj... Icon_mrgreenIcon_mrgreen

ma sta bolan, pustinja neka iza na klipu Icon_lol

oj shvati je    cisti ga generalno :D
zaboravila je spužvu
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13