Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: k: lonac
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
procackaj malo ovdje po oglasima nenad je prodavo neki lonac,iz tz je,cini mi se 100 maraka da je bio
eo prodano...
kad smo kod preporuka,moja preporuka remus wild series Smile kao kod mene
ljepsi mi je ovaj sa jednim izlazom
po meni dvocjevka..............
Joj kako ljudi lako daju savjete kad drugi kupuje Smile Sto onda svi nemamo remuse Icon_mrgreen Brate barbic je mjera,izgled,zvuk,profesionalnost,garancija i cijena su vise nego dobri.12 POINTS TO BARBIC Wink
barbic bolji od remusa,sebringa,walkera?
remus ima garanciju jako veliku,10 godina cini mi se.
ja savjetujem remus,jer sam imo par remusa i kupovo par remusa.
remus uz kombinaciju dobrog filtera za zrak extra zvuk...
mislim da ih nema u tz,pogledaj http://www.nuic.ba/

lov2xlr8 Wrote:
barbic bolji od remusa,sebringa,walkera?
remus ima garanciju jako veliku,10 godina cini mi se.
ja savjetujem remus,jer sam imo par remusa i kupovo par remusa.
remus uz kombinaciju dobrog filtera za zrak extra zvuk...

Naravno da nije bolji ali je pristupacniji..Mislim da je sasvim dobar za svoju cijenu,a ti svi sto si naveo kostaju 5x skuplje i momak nema toliko para.Iskreno,ja i da imam toliko para nebi kupovao neke od tih jer mislim da je to kurcenje..Jedino ako je auto zvijer onda je sramota i ciganluk stavit auspuh od 150 KM.I da,Remus je inace srednja zalost u normalnom auto svijetu,ali eto kod nas bosancherosa je on WOW Smile

pitaj anaisa koliko je platio svoj Remus lonac? moze se naletiti na jeftin a dobar i ocuvan primjerak orginal remus lonca. barbic kao brabic radi profesionalno i kvalitetno i to je dobro za one koji nisu bas novcano, nazovimo, siroke ruke pa im je i on extra. znam dosta raje koja su ugradjivala kod barbica i extra su zadovoljni. sto? pa prosudite sami
nije bas srednja zalost ja sam svoj platio 250 maraka,samo lonac zadnji dakle wild series.
dok lonac sa dvije izlazne cijevi i produzetkom od lonca prema motoru,kosta oko 300 400 eur.
uvijek ima bolje od boljeg,ali remus i sebring iste firme,dobri auspusi,eh sad,americkih ima,japanskih ima.ali remus je sasvim solidan Smile
Evo ti dvocjevku prodaje audi RS,dala bi se fino dotjerati :

http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=7695
eh mislim da se moze ovaj fino ocistiti,na drugom autu remus je vec 6 godina i sjaji se i dan danas Smile
ma mora odgovarati, oni su vecinom univerzalni, ali moraces karambolku malo urezati da se fino uklopi, to ti je ne izbjezno, jer u protivnom ce izgledati kao da visi
3 godine,meni rekose vise ali na prohrdjavanje valjda,neogranicen broj kilometara
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13