Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Moj seatic
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ibiza je to ne moze a da ne valja Icon_mrgreen
kod mene je 99 god zadnji model 6k
a njegova je facelifting
a ta bice da je kao moja jer novije nose naziv cupra ne gti, gti je u liniji sa mojom

erol_brcak Wrote:
,nije gotivno nimalo ostaviti auto nekome na mjesec i onda ga samo pokupiti sredjena,gdje tu satisfakcija,nikad nisam kontao te ljude,iako ih ne osudjujem,svaki ima svoje.

u potpunosti se slazem, isto tako volim duze vremena sam raditi nesto, nego dati nekome i doci na gotovo
gdje tu cejfIcon_mrgreen

Ovaj ce pravo fino leci.....
A mislio si vaditi katalizatror ne kondenzator jel ? Icon_mrgreen
a da dobices puno ljepsi i dublji zvuk skidanjem katalizatora, ali nemoj skidati i srednji lonac, ja sam se zajebao bio i nisam mogao sjediti u autu od buke Icon_mrgreen
Uuuuuu ako bude ko u PSu bice mamin jebach hehehe
a jesi i ti peh
hebo te rucica
da imas golfa znao bih ti reci, al za seata nemam pojma
pogleda ak budes uzimao,da nadjes onu alu, ljepsa je i kvalitetnija, mozda odgovara sa fabie elegance ?
hahah ma blati ti mog duju
ako nista mogu normalno vrata otvoriti hahahah :D

Deyo Wrote:

A do tada skini komplet ručicu, i onda samo povučeš onu žicu naprijed da otvoriš vrata, da se ne crniš Icon_razz

ne zna on to
seljak covjek Icon_mrgreen

od kad ti stze taj sarpa
ovaj hocu reci lonac
do sad bi ga smotao sam od oluka Icon_mrgreen
haha
nisi jedini, ja sam ti fino govorio nemoj gore cekat ces puno
ali eto sad si se sprzio i neces vise

erol_brcak Wrote:
hehe,kad si mi govorio,ne sjecam se ja kralju toga Icon_mrgreen

ma ajd jebaji ga samo nek stigne sutra ( a slutim da ce sutra opet biti nesto tipa "greska u racunovodstvu,ono,ovo... (sori saša,morao samIcon_razz)

pa kako ces se sjecati kad je bilo daaaaaavno
meni bi isfuralo vise cekati

bulex Wrote:
sto se spanci podrzavaju... Icon_mrgreen

naravno

aj sranja
pa fakat ovi iz A3M-a su neodgovorni, pa zar nije provjerio sta je u kutiji, nevjerovatno, trazi podhitno povrat novca, i naplati mu za dusevnu bol Icon_lol
aj i ti jarane
samo spamas
7 strana nisi nista uradio
jesi bar one steke promjenio :D
aj sad
opet 7 strana prije nego ga montrias
mars kod majsotra i stavi to da vidimo :D
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13