Ibiza je to ne moze a da ne valja

kod mene je 99 god zadnji model 6k
a njegova je facelifting
a ta bice da je kao moja jer novije nose naziv cupra ne gti, gti je u liniji sa mojom
,nije gotivno nimalo ostaviti auto nekome na mjesec i onda ga samo pokupiti sredjena,gdje tu satisfakcija,nikad nisam kontao te ljude,iako ih ne osudjujem,svaki ima svoje.
u potpunosti se slazem, isto tako volim duze vremena sam raditi nesto, nego dati nekome i doci na gotovo
gdje tu cejf
Ovaj ce pravo fino leci.....
A mislio si vaditi katalizatror ne kondenzator jel ?

a da dobices puno ljepsi i dublji zvuk skidanjem katalizatora, ali nemoj skidati i srednji lonac, ja sam se zajebao bio i nisam mogao sjediti u autu od buke

Uuuuuu ako bude ko u PSu bice mamin jebach hehehe
a jesi i ti peh
hebo te rucica
da imas golfa znao bih ti reci, al za seata nemam pojma
pogleda ak budes uzimao,da nadjes onu alu, ljepsa je i kvalitetnija, mozda odgovara sa fabie elegance ?
hahah ma blati ti mog duju
ako nista mogu normalno vrata otvoriti hahahah :D
A do tada skini komplet ručicu, i onda samo povučeš onu žicu naprijed da otvoriš vrata, da se ne crniš

ne zna on to
seljak covjek 
od kad ti stze taj sarpa
ovaj hocu reci lonac
do sad bi ga smotao sam od oluka

haha
nisi jedini, ja sam ti fino govorio nemoj gore cekat ces puno
ali eto sad si se sprzio i neces vise
hehe,kad si mi govorio,ne sjecam se ja kralju toga
ma ajd jebaji ga samo nek stigne sutra ( a slutim da ce sutra opet biti nesto tipa "greska u racunovodstvu,ono,ovo... (sori saša,morao sam

)
pa kako ces se sjecati kad je bilo daaaaaavno
meni bi isfuralo vise cekati
sto se spanci podrzavaju...

naravno
aj sranja
pa fakat ovi iz A3M-a su neodgovorni, pa zar nije provjerio sta je u kutiji, nevjerovatno, trazi podhitno povrat novca, i naplati mu za dusevnu bol

aj i ti jarane
samo spamas
7 strana nisi nista uradio
jesi bar one steke promjenio :D
aj sad
opet 7 strana prije nego ga montrias
mars kod majsotra i stavi to da vidimo :D