Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zvuk mog ljutog GeTeJi-a :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
http://www.youtube.com/watch?v=ht0lLFrqA4Y

nije sto je moj al ima fin zvuk Icon_mrgreen
dobar dobar  zvuk    Icon_winkIcon_wink
halo ima i naprijed budalo jedna,hahhah,najjaci!

dobar zvuk ,nema sta!
Nije lose... Evo ja maloprije stigao kuci, ponoc davno prosla, radni dan, nigdje zive duse na cesti... I dosadilo mi slusati stalno tuc, tuc u autu, pa ugasim dvd i pojacam motor na 4k obrtaja.... Da vidis kako pjeva... Pogotovo kad ga dignes na 6k obrtaja pa polako popustis, pa opet po gasu... Snimicu to iduci put...

Imam jedno pitanje... Zasto benzincima ne treba jaka muzika u autu... Mislim da je odgovor ocit.... Icon_razz
A kako te izjebavase na pumpi hahahaaha :D:D:D A fin zvuk, mjera Smile
@Sina : Upravu si heh a snimi i ti iduci put Wink

@tibor : Raja je to , zajebancija :P
Fin zvuk, zaista...
A preko pune se prelazi Icon_mrgreen haha

Ja sam dosad vozio samo dizele, od obicnih, preko obicnih td, do commonraila td, i sad mi je jako cudno voziti benzinca Icon_confused ne cujem motor Icon_mad
Jaaao zvuk je boli glava, pravi GTI zvuk... EXTRA drug, prejaka mashina!!!
beton zvuk....
hvala hvala Smile a klepo.. ovo je u neke ruku jedini izlaz s pumpe, ili morao bih ici gore skoro pola kilometra pa da se vratim Smile inache vozim po PS-u ... ovi mladji vozaci nemojte ovako voziti ! hehe ovo je kazna :D
e to je car benzinca, dizel ne pruza takav uzitak
dobar zvuk nema sta
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13