Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Masserati u Zenici
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vozim se ja sinoc sa djevojkom,kuliram,kad nesto stoji ,meni do branika nije :D gledam sta li je ono,nema registracije,nisko u pm,stanem na po ceste ,pogledam prema raskrsnici kontam SLR ,okrenem se na po raskrsnice,pustim ga da krene i ja za njim ,pratio ga kojih 5 minuta :D:D divio se autu Smile nisam stigao da ga uslikam koliko sam bio zadivljen Smile Dakle radi se o novom modelu masseratia ,americke table ,nakon toga ga nisam vise vidio u gradu,vjerovatno je nastavio dalje,samo bio u prolazu... ako ko ima kakve slike slucajno,bilo bi pozeljno Smile

Slikano 12.02.2008. na Nedzaricima u Sarajevu...
Kazu da je gazda ac quattra ovo kupio...
Ja sam neki dan u centru SA vidjeo Aston Martina...
Nije gazda ac quattra ovo kupio samo je stajao kod njih Smile

Schumi Wrote:

ko je onda kupio? Smile

nemojte me pogresno shvatit al nije to nist voziomo se ja i drug (Deni N **s  foruma) i ukljucujemo se na magistralni pout da on malo razgazi lanciu svoju kad kraj nas BENTLI i ja deniju aj liku nagazi da ga stignemo i za njim gazi gazi nista on pretice i ostavlja nas ko da smo na parkingu i konacno stignemo ga kod semafora na ulazu u grad srry za off
ima sad u Sarajevu BMW X6 Smile
to je ta pila :D zar je dosao vec? ajde poslikajte i to :D

poKle Wrote:

Schumi Wrote:

ko je onda kupio? Smile

Neki covjek iz Njemacke ga valjda poslao i stajao kod njih,i kad je dosao onda preuzeo Smile

garant iz amerike dosho x6 Smile

JD. Wrote:
ima sad u Sarajevu BMW X6 Smile

vidio sam ga i ja colovske tablice na njemu neko ga tek uvezao

Vidio sam ja par x6ica u gradu,a ovog maseratija je kupio ja mislim vlasnik hotela italija jer gore bude parkiran cesto, a i neki dan vidjoh lancera evo x na nasim tablama kod merkatora Smile

Har3 Wrote:
Vidio sam ja par x6ica u gradu,a ovog maseratija je kupio ja mislim vlasnik hotela italija jer gore bude parkiran cesto, a i neki dan vidjoh lancera evo x na nasim tablama kod merkatora Smile

šta nije samo obični lancer dostupan za sad?

Prije par dana je jos jedna x6 prosla na vucnoj sluzbi kroz Konjic, dole prema Mostaru... Garant u "skutoriju" Smile
a da ne pricam kakvih sve auta prodje dole... ferraria "hejbet"... od f360 do f430
ma vidio sam i ja i to bijelog i sledio se! Premocan je!
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13