Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P:Golf 1 1.6 dizel
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem Golfa 1.6 dizel uradjen prije mjesec dana tek registrovan,tek lakiran,metalik zelena 83godina, motor u  odlicnom stanju ali imao sam nesrecu pa je udaren nazad pa je na prodaju znaci nije nista usinuto krako vi i tako to i dalje je prav kao strijela cijena 1200KM bez felgi..Broj:061 517  886 Armin
steta lijep golfaC,  dobra  ti ova karambolka prednjaSmile
Ma vjeruj nisam ni uspio staviti projekat a sve sam bas radio do detalja zadnjih jer sam picajzla znas koja ima i podizace el ima xsenone ma sve sve sve ali to sve skinuo pa bude nest drugo se uzelo i to ga tek uradio nema 15 dana i lola se napije i zabije se u mene ja na semaforu stajato on iso 120,,al sad je gotovo...
kakav je status auta. jel prodat, jesu li papiri uredu, mene interesuje

Arma Wrote:
Ma vjeruj nisam ni uspio staviti projekat a sve sam bas radio do detalja zadnjih jer sam picajzla znas koja ima i podizace el ima xsenone ma sve sve sve ali to sve skinuo pa bude nest drugo se uzelo i to ga tek uradio nema 15 dana i lola se napije i zabije se u mene ja na semaforu stajato on iso 120,,al sad je gotovo...

stavi zarez negdje ne moze te Tito skontat Icon_mrgreen

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13