Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: FIAT TIPO 2.0ie 16V
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem FIAT TIPO 2.0i.e 16v 145KS , 1994 g.p , 3 vrata , crni , registrovan do 5/2009.

OPREMA:

Klima
servo volana
airbag vozaca
elektricni podizaci stakala
centralna brava
alu felge
15"

CIJENA JE 5000,00KM

Slike postavim danas.

Info na tel 066/297-009
Slika , e bas ovako izgleda: 100% ORIGINALNI IZGLED
Ima li ko zainteresovan za auto koji ima sper diferencijal, ide 7.8sec do 100 i okruglo 16 sec na 402m sa svom opremom u sebi ili su svi presli na styling i trkanje u decibelima???Icon_mrgreenIcon_mrgreen

Ja_i_Moj_GTI Wrote:
rece postavit slike, a nista...

Pa ako si zainteresovan imas PM pa dobijes

daj mi slike na epestelic@hotmail.com
Obavezno unutrasnjosti i motora.
Hvala
I da zainteresovan sam!
Cijena je 5500KM
sad ti nebi ni 5,5 maraka dao ljudi trube daj slike a ti prdish dzaba
Pa skontao da se zeznuo Smile
Skontao koliko vrijedi Smile
U medjuvremenu je auto dobio usis , auspuh , ofarbane su sitnice koje su trebale , dopunjena klima i sad je TIP TOP.

Tipo16V Wrote:
sad ti nebi ni 5,5 maraka dao ljudi trube daj slike a ti prdish dzaba

Dragi moj gospodine imas moj broj telefona u prvom postu pa da si tako zainteresovan davno bi nazvao pa pitao za detaljeIcon_winkIcon_wink

dragi gospodine u inostranstvu sam i ne trosi mi se telefon na nevidjeno. a ako vec sam kazes da ces postaviti slike vrlo je neprofesionalno sa tvoje strane da ih i ne postavljas vec dugo. nemozemo tako u evropu!
Eto ja postavio slike a sad niko nistaIcon_rolleyesIcon_lol
E sad ozbiljno , cijena auta je 2500EUR HITNO!!!
Moze zamjena za jeftinije ili manje...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13