Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Brzinska :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo malo gazio po auto putu i nabrzinu uslikam,ovo je najbrze sto sam ga ja vozio. Ovo je na plinu i moze bar do 200kmh na plinu, na benzin nisam stigao probati,jer sam dobio saputnika u medjuvremenu koji nije bas za ovakve pothvate. Ali slijedece sedmice stizu friske slike na benzinu i na plinu max speed-a.

dobro ti gazis, cuvaj se
uh vidi,a zato se mucio pa rucna povucen bila Smile
ma to gori jer ne radi ABS

ma pazim se, ne sekirajte se,ovo samo na autoputu radim,bilo je oko 6 i 30 ujutro u ponedjeljak nigdje nikoga Wink
Moze ovo jos bolje Icon_razz ma ja cekam one iz inostrantva slike koje tek treb da napravis Icon_mrgreen
da da i ja isto jedva cekam te
samo danas sam tek vidio pravu snagu sestaka,ovaj bmw je bas auto za autoputa,na 160 prima gas bolje nego na 40 (ne bas doslovno,ali bas lijepi) cijeli autoput sam vozi 160kmh i nije se sekunde ni zagrijao ni zucnuo ma nista, buka na zadovoljavajucem nivou,potrosnja na 160kmh pokazuje 8litara.
belisima Smile
dobro ide ...  Wink
Wink ma ide ko u Zahide Smile
ma dok ne bude slika sa 200+ necu da komentarisem....hihihihhi odmah sam ja rekao da benga ide;-)
nista onda cekacemo da vidimo komentar kad bude slika Wink

a to sto rekoste da ide benga,pa ide,ali na zadnjem okupljanju kako provozah Alenovog golfa i poslije toga sjedoh u bengu :(
tuga me neka obuzela,ja gas a ono nista :(
GTI je GTI
signature je opravdan Smile
hehehehe

Al_Galone Wrote:

a to sto rekoste da ide benga,pa ide,ali na zadnjem okupljanju kako provozah Alenovog golfa i poslije toga sjedoh u bengu :(
GTI je GTI

a sta bi ja trebao da kazem kada sam izasao iz Alenovog golfa i sjeo u svoje auto:-(

Fiesta_Boy Wrote:

Al_Galone Wrote:

GTI je GTI

a sta bi ja trebao da kazem kada sam izasao iz Alenovog golfa i sjeo u svoje auto:-(

ti trebas plakati Smile

salim se Wink

Al_Galone Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

Al_Galone Wrote:

GTI je GTI

ti trebas plakati Smile

salim se Wink

"u sali pa ti ga privali"Icon_mrgreen

heheheeh pa u sali je drug,a evo nesto jos za sale
Fele sta sad kazes??? Wink

a jos nisam pravog auto puta vidio
opet je na plin bilo i trojica nas u autu

pa vjeruj da je morao lagati,nema ga da ne laze Smile
Moram jednom s murijom dogovorit da me izmjere pa da znamo,mada i njihovi radari bazdareni u doba komunizma Smile

Do 110kmh sam provjeravao vec ne laze nista Smile
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13