Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Radnja u Sarajevu?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nadam se da nisam dosadan, posto znam da se ponavljam po ko zna koji put, ali ipak, reko da ne dizem neku staaaruuu temu iz nafatalina.
Treba mi radnja sa autodijelovima u Sarajevu, ali bas u gradu.
Konkretno mi treba prednji GTI spoiler/ralica za dvojku. Nevazno koji je njemacki, italijanski, svejedno, samo mi treba hitno, u Sarajevu sam bez auta, pa ne mogu bas lutat po gradu i trazit.
I molim vas nemojte samo rec da idem u Velas, nemam auta, nemam s cim otic, a da placam taxi ispo bi me skuplje nego spoiler hehehe.
salu na stranu, stvarno mi treba pomoc, pa ako neko zna, molim za pomoc.
ZIVILI!
I ja sam to tražio drugaru (Tuzla)..Neko nam reče sa foruma gdje bi moglo biti,mi odemo,pitamo..kad čovjek izadje i prodavnice i kaže,vidiš šta piše:karoserijski dijelovi tj. farovi,štopke,blatobrani,šajbe...spojlera nejma! Icon_lol Jesmo se ismijali Icon_mrgreen
Hajde ako nadješ u Sa,samo reci gdje si kupio i cijenu Icon_wink
[attachment=7629]
Hocu drug nema problema, al ako nadjem...

Ja_i_Moj_GTI Wrote:
Nadam se da nisam dosadan, posto znam da se ponavljam po ko zna koji put, ali ipak, reko da ne dizem neku staaaruuu temu iz nafatalina.
Treba mi radnja sa autodijelovima u Sarajevu, ali bas u gradu.
Konkretno mi treba prednji GTI spoiler/ralica za dvojku. Nevazno koji je njemacki, italijanski, svejedno, samo mi treba hitno, u Sarajevu sam bez auta, pa ne mogu bas lutat po gradu i trazit.
I molim vas nemojte samo rec da idem u Velas, nemam auta, nemam s cim otic, a da placam taxi ispo bi me skuplje nego spoiler hehehe.
salu na stranu, stvarno mi treba pomoc, pa ako neko zna, molim za pomoc.
ZIVILI!

Drug sa drugog foruma, ako ti treba prevoz u Sa, ma samo reci Smile
Hajd ako saznas gdje ima, mogu te ja odvest bez problema
A mogu ti i pitati za taj dio u Velasu, Velas mi je 2km od kuce...
samo reci tacan naziv ak moze slikica,posto se ne razumijem u golfove... Smile

poKle Wrote:
samo reci tacan naziv... Smile

Heh drug, hvala ti puno, ma u guzvi sam, imam sutra upis ocjene,a tek sutra dolazim u sa. Ganjam jednog profesora u vezi ferijalne vec sedmicu dana nikako ga uhvatit da mu predam materijal, pa sam konto onako usput, nisam bas sa vremenom da trazim po gradu.
A hvala ti puno na ponudi, moram i Ernesa (pajero) zvat da idemo kafu pit, pa hajd ako ga uhvatim, zovem te.

Ja_i_Moj_GTI Wrote:

poKle Wrote:
samo reci tacan naziv... Smile

Heh drug, hvala ti puno, ma u guzvi sam, imam sutra upis ocjene,a tek sutra dolazim u sa. Ganjam jednog profesora u vezi ferijalne vec sedmicu dana nikako ga uhvatit da mu predam materijal, pa sam konto onako usput, nisam bas sa vremenom da trazim po gradu.
A hvala ti puno na ponudi, moram i Ernesa (pajero) zvat da idemo kafu pit, pa hajd ako ga uhvatim, zovem te.

Ok... Nego, hoces da ti pogledam to u Velasu, pa da ti javim?

pa vidi mu, ako ti je blizu...to je ba onaj dole mali dodatak, tzv. suknjica kolko sam ja skonto, od GTI-ja...Smile
Od GTI-ja je koliko sam ja shvatio iz dva dijela taj spojler tako da ne mozes fuliti Smile

poKle Wrote:
Ok... Nego, hoces da ti pogledam to u Velasu, pa da ti javim?

Haj pogledaj. Ovaj spoiler mi treba:

Spoiler nadjen i kupljen, cijena 68KM. Spasio me drug sa drugog foruma...
Svima, mada mi niko nije pomogao, puno hvala...
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13