DajemPro
Laptop IBM ThinkPad 760E, Pentium I 133MHz, 80MB RAM,instalirani Windows i Office 2003,odlično radi,spreman za tipkanje

Cijena:
130KM ;
Laptop Sony Vaio PCG-SR1K Pentium IV (nisam siguran koja je tačna konfiguracija,i to ubrzo) Cijena:
400KM ;
Živ'li !
iskreno prvi racunar brat bratu 150-200KM jer je vec davno penzionisani procesor kao i ploca koja koristi socket 478 za kojeg nema procesora za nadogradnju ni u muzeju informatickih tehnologija.
drugi racunar je jos gori od prvog i to je definitivno mozda je dobar za autodijagnostiku ali mu mine stopaju
NHF ali ne treba varati raju sa nekim nerealnim cijenama
u pravu je emirex,max 200km al laptop vrijedi tih para,ipak je to laptop pa makar sluzio za pasijansa penzosu nekom

Za ovu IV,znam,time se bavim

Prodao sam IV za 400KM lošiju od ove,pa se nadam da ću naći opet mušteriju (ne kao brat-bratu)

Obje su bila svojevremeno plaćene po 3000KM pa mi sad grehota dati za 150-200KM.
A laptop me iznenadio,nije tačno da minice koče,čak sam instalirao i windows blinds (teme) i redovno djevojka kucka po excelu i wordu 2003
Imam i Sony Vai[J]o , 450KM Pentium IV,može se fino montirati u auto za filmove

Bi[J]o 4500KM kako KoKuZ kaže

Svježe slike (web kamerom) pa malo neuredno
[
attachment=7611]
[
attachment=7612]
mah znam da je bio 3000,ja svoju platio 19.2.2002 3 i nesto,samo centralnu...1,7 proc bio.
dobar si kad nadjes nekog za 400 :D
haj mi reci realno koliko kosta moj racunar:
pentium IV 2.2GHz
DDR 512MB
160GB HDD
128MB TVout DVI Out, Asus 128MB GeForce 5200TD
Creative Labs Sound blaster Live 5.1
Plextor CDRW
NEC DVDRW
LG DVD
MB ASUS P4XP-X
Jeste bilo prije 5 mjeseci,studentu iz okoline sam prodao...Dobro se ti sjeti datuma,kao da si ga za rođendan dobio
@emirex_sa Ne varam raju,ja sam ovo stavio i na market.ba,jednostavno toliko tražim,ne mora niko odavde kupiti,ali hajde neka je 380KM i 120KM i 440KM,za raju

.Evo prodajem i PS2 za 80KM,jes' bez čipa ali ima Soccer

P.S. Ovo je rasprodaja,nisam švercer (toliki)

emirEX_sa Wrote:haj mi reci realno koliko kosta moj racunar:
pentium IV 2.2GHz
DDR 512MB
160GB HDD
128MB TVout DVI Out, Asus 128MB GeForce 5200TD
Creative Labs Sound blaster Live 5.1
Plextor CDRW
NEC DVDRW
LG DVD
MB ASUS P4XP-X
Vrijedi 400KM

Ja sam sebi (da igram soccera sa curom

možda je i pobjedim

) sklopio mašinu sa grafičkom od 1GB za 650KM,i kad to pogledaš tvoj i moj izgledaju smiješni.Moj rođak je prije godinu prodao I za 400KM,negdje na selu.Ako hoćeš izbrisaću sa foruma ovu 4ku,da ne ispadne da varam raju,ali laptop-ovi ostaju isto.Eto,nemoj šta zamjeriti

Bi[J]o 98,pa 2000,pa sad 2003,izvin'

ima u sanskom mostu AMD konfiguracija nevjerovatni 500km

bez ekrana dođe centralna jedinica miš i tastatura al pametan čojek ima ljudi samo reci pentijum 4 i nama će ti dati 400km meni jedan kaže da je taj ko utebe jači od mog ATHLONA FX 64

kolko bi se moglo uzeti za pentim 3 1.0 GHZ 256 MB ram 32 grafička 20 GB HDD 2001 godina nova linija

ravno kućište (nije tower uspravno) drugi vlasnik,nečujan rad (radi ko i mobitel),a brz ko
GTi,meni stoji ja uzeo novi kompjuter pa možda ga prodam
Ja to, ba, tako da ne bude suhoparan oglas

Neznam koji je jači,nije procesor najbitniji što se tiče performansi,ali iz mog iskustva brand-name (oriđinal') su jači od ovih no-name (sklopljenih po želji). Pentiumi su bili dosta skuplji od AMD,a vjerujem da iza cijene stoji i kvalitet,što ne znači da je AMD loš/lošiji.
Jel' ta 3ca DELL-ovo maslo

? Ako jeste,stavi 200KM i čuči
Haj'mo napast' svakog insana koji prodaje Golf-a II za 5000KM,prvi bi ja trebao zato što prodajem auto i svi kažu: pa Hyundai,ne vrijedi više,ccc...
Rekao sam,ako nekome smeta (a smeta) ja ću skinuti ovu četvorku sa oglasa,a laptop-ovi su brat-bratu

sta ces skidat ba,nek se prodaje,ima ovaca
Ma jašata neg DELLovo maslo

ja se bočio godinu dana

a za 200 km dao bi i ekran a zaboravio sam reći u pentiumu je nov DVD brener i nov Miš optički mada AMD radi na nižim frkvencijama drži se moj tjera većinu igara na max,a što se tiče golfova imo je moj ćale tu situaciju prije 8 godina položio i htio kupit auto al sve skupo bio neki kadet za 3000 al brate valja uto uložit i štaće kupimo Hondu uvezo rođak iz njemačke tražio 4000 al nije uspio nikom prodati i dao mom ćaletu za 2000 u ovi 8 godina bila je 4 puta kod majstora 2put zbog auspuha a 2putkočnice i amortizeri,godišnje je prelazila 10000km sad manje siću sami izmjenimo al auto koda nema motor

nezna se za njega uspi ulje godišnje i to je to

Vdiću za trojku oćel naći vlasnika