Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pentium IV & IBM ThinkPad 760E & Sony Vaio
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
DajemPro Icon_biggrin

Laptop IBM ThinkPad 760E, Pentium I 133MHz, 80MB RAM,instalirani Windows i Office 2003,odlično radi,spreman za tipkanje Icon_wink Cijena: 130KM ; Icon_mrgreen

[Image: slika_137339.0.jpg]

Laptop Sony Vaio PCG-SR1K Pentium IV (nisam siguran koja je tačna konfiguracija,i to ubrzo) Cijena: 400KM ; Icon_mrgreen

[Image: attachment.php?aid=7611]
[Image: attachment.php?aid=7612]

Živ'li !
iskreno prvi racunar brat bratu 150-200KM jer je vec davno penzionisani procesor kao i ploca koja koristi socket 478 za kojeg nema procesora za nadogradnju ni u muzeju informatickih tehnologija.

drugi racunar je jos gori od prvog i to je definitivno mozda je dobar za autodijagnostiku ali mu mine stopaju

NHF ali ne treba varati raju sa nekim nerealnim cijenama
u pravu je emirex,max 200km al laptop vrijedi tih para,ipak je to laptop pa makar sluzio za pasijansa penzosu nekom Smile
Za ovu IV,znam,time se bavim Icon_biggrin Prodao sam IV za 400KM lošiju od ove,pa se nadam da ću naći opet mušteriju (ne kao brat-bratu) Icon_wink Obje su bila svojevremeno plaćene po 3000KM pa mi sad grehota dati za 150-200KM.
A laptop me iznenadio,nije tačno da minice koče,čak sam instalirao i windows blinds (teme) i redovno djevojka kucka po excelu i wordu 2003 Icon_biggrin

Imam i Sony Vai[J]o , 450KM Pentium IV,može se fino montirati u auto za filmove Icon_wink Bi[J]o 4500KM kako KoKuZ kaže Icon_lol
Svježe slike (web kamerom) pa malo neuredno Icon_redface

[attachment=7611]
[attachment=7612]
mah znam da je bio 3000,ja svoju platio 19.2.2002 3 i nesto,samo centralnu...1,7 proc bio.
dobar si kad nadjes nekog za 400 :D
Deyo Wrote:Za ovu IV,znam,time se bavim Icon_biggrin Prodao sam IV za 400KM lošiju od ove,pa se nadam da ću naći opet mušteriju (ne kao brat-bratu) Icon_wink Obje su bila svojevremeno plaćene po 3000KM pa mi sad grehota dati za 150-200KM.
A laptop me iznenadio,nije tačno da minice koče,čak sam instalirao i windows blinds (teme) i redovno djevojka kucka po excelu i wordu 2003 Icon_biggrin

zar nije office 2000 kako si napisao u prvom post-u

Deyo Wrote:Laptop IBM ThinkPad 760E, Pentium I 133MHz radi k'o dvica, 80MB RAM,instalirani Windows i Office 2000,spreman za tipkanje i pogodan za autodijagnostiku Icon_wink Cijena: 130KM ; Icon_mrgreen
haj mi reci realno koliko kosta moj racunar:

pentium IV 2.2GHz
DDR 512MB
160GB HDD
128MB TVout DVI Out, Asus 128MB GeForce 5200TD
Creative Labs Sound blaster Live 5.1
Plextor CDRW
NEC DVDRW
LG DVD
MB ASUS P4XP-X
Jeste bilo prije 5 mjeseci,studentu iz okoline sam prodao...Dobro se ti sjeti datuma,kao da si ga za rođendan dobio Icon_wink

@emirex_sa Ne varam raju,ja sam ovo stavio i na market.ba,jednostavno toliko tražim,ne mora niko odavde kupiti,ali hajde neka je 380KM i 120KM i 440KM,za raju Icon_razz.Evo prodajem i PS2 za 80KM,jes' bez čipa ali ima Soccer Icon_mrgreen
P.S. Ovo je rasprodaja,nisam švercer (toliki) Icon_lol
emirEX_sa Wrote:haj mi reci realno koliko kosta moj racunar:

pentium IV 2.2GHz
DDR 512MB
160GB HDD
128MB TVout DVI Out, Asus 128MB GeForce 5200TD
Creative Labs Sound blaster Live 5.1
Plextor CDRW
NEC DVDRW
LG DVD
MB ASUS P4XP-X

Vrijedi 400KM Icon_biggrin Ja sam sebi (da igram soccera sa curom Icon_biggrin možda je i pobjedim Icon_mrgreen) sklopio mašinu sa grafičkom od 1GB za 650KM,i kad to pogledaš tvoj i moj izgledaju smiješni.Moj rođak je prije godinu prodao I za 400KM,negdje na selu.Ako hoćeš izbrisaću sa foruma ovu 4ku,da ne ispadne da varam raju,ali laptop-ovi ostaju isto.Eto,nemoj šta zamjeriti Icon_wink
Bi[J]o 98,pa 2000,pa sad 2003,izvin' Icon_biggrin
ima u sanskom mostu AMD konfiguracija nevjerovatni 500km Icon_razz bez ekrana dođe centralna jedinica miš i tastatura al pametan čojek ima ljudi samo reci pentijum 4 i nama će ti dati 400km meni jedan kaže da je taj ko utebe jači od mog ATHLONA FX 64 Icon_razz
kolko bi se moglo uzeti za pentim 3 1.0 GHZ 256 MB ram 32 grafička 20 GB HDD 2001 godina nova linija Icon_razz ravno kućište (nije tower uspravno) drugi vlasnik,nečujan rad (radi ko i mobitel),a brz ko
GTi,meni stoji ja uzeo novi kompjuter pa možda ga prodam
Ja to, ba, tako da ne bude suhoparan oglas Icon_wink
Neznam koji je jači,nije procesor najbitniji što se tiče performansi,ali iz mog iskustva brand-name (oriđinal') su jači od ovih no-name (sklopljenih po želji). Pentiumi su bili dosta skuplji od AMD,a vjerujem da iza cijene stoji i kvalitet,što ne znači da je AMD loš/lošiji.
Jel' ta 3ca DELL-ovo maslo Icon_biggrin ? Ako jeste,stavi 200KM i čuči Icon_wink

Haj'mo napast' svakog insana koji prodaje Golf-a II za 5000KM,prvi bi ja trebao zato što prodajem auto i svi kažu: pa Hyundai,ne vrijedi više,ccc...
Rekao sam,ako nekome smeta (a smeta) ja ću skinuti ovu četvorku sa oglasa,a laptop-ovi su brat-bratu Icon_biggrin
sta ces skidat ba,nek se prodaje,ima ovaca
Ma jašata neg DELLovo maslo Icon_razz ja se bočio godinu dana Icon_razz a za 200 km dao bi i ekran a zaboravio sam reći u pentiumu je nov DVD brener i nov Miš optički mada AMD radi na nižim frkvencijama drži se moj tjera većinu igara na max,a što se tiče golfova imo je moj ćale tu situaciju prije 8 godina položio i htio kupit auto al sve skupo bio neki kadet za 3000 al brate valja uto uložit i štaće kupimo Hondu uvezo rođak iz njemačke tražio 4000 al nije uspio nikom prodati i dao mom ćaletu za 2000 u ovi 8 godina bila je 4 puta kod majstora 2put zbog auspuha a 2putkočnice i amortizeri,godišnje je prelazila 10000km sad manje siću sami izmjenimo al auto koda nema motor Icon_razz
nezna se za njega uspi ulje godišnje i to je toIcon_razz Vdiću za trojku oćel naći vlasnika
Pages: 1 2
Reference URL's