Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zakoni u BiH
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E ovako, imam vozačku 7 mjeseci tek, i krajem mjeseca ću vozit u bosnu sa starcima, auto od 110ks, sad me zanima kad prijeđem granicu šta mogu, šta nemogu, šta moram? Kakvi su zakoni za nove vozače?
u bih koji su zakoni za "mlade" vozace??? zakoni su ti manje-vise isti za sve vozace. razlika je u tome sto moras imati ono P, ne smijes voziti poslije 23h, osim ako s tobom nije neko stariji ko ima vozacku...
e sad, ne znam dal si ti strani drzavljanin i dal se to odnosi na tebe. u svakom slucaju, mozes se izvlacit na to da ne zivis ovdje i da "nisi znao" za to i to. prvenstveno mislim na to ofirno P... :D

to je to, kolko ja znam...
ako si drzavljanin druge drzave mislim da ti ne mogu nista,pogotovo ako je auto na stranim tablama.
pojas koristi i kulturno s njima kad te zaustave i ne  bi ti trebali pravit probleme.
ako budu htjeli da ti pisu kaznu poslije 23h sto vozis reci im slobodno nek ti pisu Smile

meni su htjeli par puta napisati za voznju poslije 23 jer me ufatilo 3 mjeseca poslije zakona dok nisam napunio 23.
imam stranu vozacku i vozim auto na bh tablama.nakon objasnjavanja nekih stvari ipak nisu pisali kaznu.
po meni to je najgluplji zakon...al et
ok hvala, mislio sam da su neke stroge kazne za 110ks ili slično, u hr se nesmije vozit iznad 102ks 2 godine.. al premda je auto sa RH tablicama, državljanin RH, valjda se neće previše zajebavat oko mene

emir_89 Wrote:
u bih koji su zakoni za "mlade" vozace??? zakoni su ti manje-vise isti za sve vozace. razlika je u tome sto moras imati ono P, ne smijes voziti poslije 23h, osim ako s tobom nije neko stariji ko ima vozacku...
e sad, ne znam dal si ti strani drzavljanin i dal se to odnosi na tebe. u svakom slucaju, mozes se izvlacit na to da ne zivis ovdje i da "nisi znao" za to i to. prvenstveno mislim na to ofirno P... :D

to je to, kolko ja znam...

Ma to je sve mrtvo slovo na papiru....slovo P nema sanse na Fabiju da stavim nek se hebu i pisu kazne, ionako imam jedno 5-6 kazni neplacenih...ako oce nek me vode u zatvor, ja para nedam ( nemam Icon_mrgreen )...poslije 23h, jednom sam rekao da sam dosao sa poslovnog puta iz Zagreba, drugi put su me toliko nasekirali odma, da nisam im ni dao papire, nego zatvorio prozor i otisao, a murjak ostako ko pos.an na sred ceste...a sto se tice 110ks, tu postujem zakon, imam 68ks samo hahaha Icon_mrgreen

Dakle ukratko, ako te zaustave fino s njima postupaj, uljudno im slazi, ako te budu zezali, uzmi dokumente i hladno prva i produzi svojim poslom Icon_biggrin

buraz u Bosni nema nikakvih zakona al' zato imash puno RUPA U ZAKONU - ja ti preporuchujem dobre gume i dobre amortizere NISHTA VISHE Wink
ja planiram na zadnju sajbu Pike napisat Smile pa nek se jebu bice P :D:D
ma kakve dimenzije??? ja sebi malo napravio i stavio jos pod brisac nazad. sinoc me drotovi zaustavise, i bas hadzo nazad zaviruje. i nist... jos crne boje sve... a ono lafo treba bit crveno, na skoro pa A4 papiru...
aa sto se tice tih 110KS, mislim da to ovdje niko i ne gleda. mozes vala i gallarda vozat ak imas... :D ionako ti u saobracajnoj pise u kW, pa reci, ma to su konji... hehehhehe
kad rece to su konji,jednom me delegat zaustavio i pita,sine jel ovo tebi greskom upisano 150 kw a treba 150konja,nije reko 150kw,nema kaze takvog golfa,ma reko ubacio ja motor od drugog auta SmileSmileSmile

preporucujem 10eur da imas za pocastit,kad vide eure oci se pocnu presijavat ko jaknica flourescentna
istina,meni starci isli u zagreb ,zaustavili ih negdje u hrv ,uglavnom ogranicenje 80 oni isli 70 zaustavili ,kao ovo je naseljeno podrucje prekoracili ste brzinu ,ogranicenje je 50,a bio znak 80,i kazna je bila oko 100eura mislim.. nemojte im pare davat,cim vide da ste iz bosne mogu vas samo zajebat
svi zakoni koji ti vaze u HR, za TEBE vaze u BiH...jer ne mozes ti znat zakone svake drzave...tako da se ba nemoj nista brinut...normala se svezi, upali svjetla i vozi po ogranicenju...za ostalo ti ne mogu nista...Smile
u drzavi u kojoj se nalazis trebas postovati zakone,ali ne sve jer neke ne mozes postovati.
nece te zezati ako budes fin s njima,osim ako ne naletis na papke a desava se
pa kazem i ja...one osnovne zakone za svjetla, pojas i to treba svako postovat...al sad tu snagu i P i ta sranja vala ne mozes znat, a kamo li postovat...
Hebo te, pa vi svi pocetnici...
380km za 4h i 10 min,slab taj gti onda SmileSmile
ja sinoc kad ne fasova na radaru u pelagicevu,sreca pa nije imo radar,izlijece sa nekakvim lizalom valjda neshto sjaji,cini mi se maglite baterija sa onim ko valjkom nekakvim crvenim.
zuris negdje momak,ma reko ne zurim,to u tebe ko nesto jak golf,ma nako reko,hajd kaze sretno.fala sretno.
a zg orasje,jednom 2:30h Smile,to dok me presretaci nisu ufatili a sad to traje duze,cak je bila i pauza sipanje goriva Smile
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13