Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Vase najdraze pice
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Koje je vase najdraze pice.Meni je licno najdrazi BANDIDOS ICE.To je proizvod pivovarne lasko i nisu nimalo pogrijesili sa njim.probajte necete se pokajati.

Bandidos ICE objedinjuje osobine vrhunskog svijetlog piva i posebnog bezalkoholnog pića egzotičnog imena Caipirinha: brazilski koktel koji je pripremljen miješanjem cachace (bijeli brazilski rum - destilat šećerne trske), soka limete, smeđeg šećera i komadića drobljenog leda.

Svijetla boja Bandidos ICE-a koja je postignuta dvojnom filtracijom u kombinaciji sa CO2, dodatno naglašava osobnost osvježavajućeg pića. U posebnost okusa koja zadržava osobine piva, uvjerit će i Vas. Zato si priuštite ugodno ohlađenu bocu, otvorite čep i prepustite se užitku!
[attachment=1092]
[attachment=1093]
Votka sa limunom tito
Moram probat ovo sto mi naprica sad Icon_mrgreen
probaj kazem ti da se neces pokajat
nisam pio,a ako se moze naliti od njega Icon_biggrin,i ako je fino hahah nemoze biti bolje,probacu
ja inace pijem toceni union ili bull vodka
tekila i nis drugo
Stela i pelinkovac ------> kraj svijetaIcon_wink
enesss Wrote:ja inace pijem toceni union ili bull vodka
toceni union.gdje to pijes, da nije mozda u mercetoru jer ja takoder radim i Union
Polo jel ti mozes sredit ove tocene pive, treba mi za jedan kafic i koje mozes sredit?
ja se zaljevao colom donedavnoSmile sada juice Smile
Sarajevsko, Corona, Stela... Sarajevsko mi ipak najbolje pase... I naravno zestoka pica tipa loze...
sarajevsko, karlovacko, votka, gin, posebno JACK DANIELS (kad se moze Icon_razz , mislim finansije kad dopuste)
zaboravih crveni fusion Smile
Fele Wrote:Polo jel ti mozes sredit ove tocene pive, treba mi za jedan kafic i koje mozes sredit?
mogu ako mislis na lasko il union.al ja to ne radim na svoju ruku prvo mora u kafic doc pospjesivac tj putnik iz laske na cijem je terenu taj kafic.kad on meni rekne da moze ja dodem i namontiram aparat.a privatno mogu sve,jer svaki aparat je skoro isti.svima je slicno kopcanje crijeva ili slaufa.razlika je samo od proizvodaca do proizvodaca i tipa aparata.ako imas sliku aparata mogu ti odma rec sta mogu uradit pa se mozemo dogovorit ako vec zelis.
Pages: 1 2
Reference URL's