Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: O polaganju vozackog pred komisijom
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
cuvaj se prvenstava prolaza, na tome najvise padaju
pravilo desne zapamti dobro
zmigavce pali redovno
i gasi svjetla prije nego sto ugasis auto Icon_mrgreen
i najvaznije vezi se :D
dobro obrati paznju da spustis rucnu raja je padala i na toj naizgled smijesnoj stvari
takodje se nemoj prepirat sa njima,samo opusteno
Nemoj da te navuce da skrenes u ulicu gdje zabranjeno skretanje,na tome padne dosta raje
Zavezi se, upali svjetla i ugasi ih prije gasenja auta, drzi rastojanje, pazi kako se prestrojavas, nemoj oduzimat prvenstvo prolaza... a oni te nagovaraju da vozis brze, da ne propustas pjesake, prodjes kroz zuto, skrenes u zabranu, ma svasta nesto Smile ja kad sam polagao, komisija me u subotu u 12 dovela na skver da se ukljucim iz sporedne ulice (ona ulica iza opstine) e hajd se ti ukljuci a da nikom ne oduzmes prvenstvo prolaza Icon_mrgreen
Sve u svemu - postuj sva moguca i nemoguca pravila i polozices Icon_mrgreen
Ma nista, sjednes u auto i kazes vezite se polijecemo Icon_lol

Fele Wrote:
Ma nista, sjednes u auto i kazes vezite se polijecemo Icon_lol

A oni ti na to kazu :" Koci dijete preturicemo se"  Smile

hero Wrote:
300 km u onu knjizicu i prolazis, NAZALOST

Icon_wink

Obrati paznju da bez greske napustis poligon, a ostalo rijesava IVO ANDRIC Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Hehehehehe, za Tuzlake, kad je Kinez sjeo s komisijom i pitao jeste spremni Icon_mrgreen
ja vala od prve bez kesha i tome slicnih marifetluka i to smatram zasluzenim jer se mogu pohvaliti time da sam savjestan vozach. u 5 godina sam dobio samo jednu kaznu i to sto sam oca odvezo u 1 nocu u dezurstvo u dom zdravlja i parkiro ispred ...
Nema vishe podmicivanja, moj drug nedavno polagao, pokusao da podmiti nije mogao, tj nisu htjeli oni, padne prvi put svojom greskom, drugi put odvozio bez greske i proso... :D

Har3 Wrote:
Nema vishe podmicivanja, moj drug nedavno polagao, pokusao da podmiti nije mogao, tj nisu htjeli oni, padne prvi put svojom greskom, drugi put odvozio bez greske i proso... :D

pa to ne ide licno nego preko instruktora. ako je isao licno e onda mu ja nebi dao da ikad polozi.

ja sam u januaru po novom polago...znaci, ko sto Samir rece, da sam mu reko Smile, sve covjek prati, gleda ti rad nogu, jel ti peta kad pustas kvacilo naslonjena na pod, da ne pustas cijelom nogom, kako spustas u nizu, jel trznes vozilom...onda, ako prelazis prugu, moras pogledat lijevo-desno...zmigavac ne zaboravit nikad...ne fulat stop (jer je to eliminaciona greska), kao ni ugroziti pjesaka, il zakaciti trotoar (sve su ovo eliminacione)...onda ako autobus krene izlazit sa stanice, da stanes i propustis ga, ili ako je slobodna lijeva traka da se prestrojis...uglavnom, nemoj da ista zaboravis i da mislis da on to ne vidi...sve prati...
ja sam recimo sve upalio fino, ubacio u 2. (jer je kamion bio Smile), spustio rucnu, i kreno fino sa zmigavcem...kad sam se vracao, stao sam, zatego rucnu, izbacio iz brzine sve, osim brisaca pogasio, i ugasio kamion...i onda su brisaci jos jednom proradili, al se covjek pravio, kao da nista nije ni vidio, jer sam vec bio proso, i vec mi je bila napisana potvrda...Smile

eto sretno ti na polaganju, da polozis iz prve...i naravno bez stele, jer nije potrebna ako znas...
Ma samo vozi Wink
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13