13-06-2008, 08:21 PM
13-06-2008, 11:00 PM
i najvaznije vezi se :D
13-06-2008, 11:46 PM
dobro obrati paznju da spustis rucnu raja je padala i na toj naizgled smijesnoj stvari
14-06-2008, 12:03 AM
takodje se nemoj prepirat sa njima,samo opusteno
14-06-2008, 12:08 AM
Nemoj da te navuce da skrenes u ulicu gdje zabranjeno skretanje,na tome padne dosta raje
14-06-2008, 12:32 AM
Zavezi se, upali svjetla i ugasi ih prije gasenja auta, drzi rastojanje, pazi kako se prestrojavas, nemoj oduzimat prvenstvo prolaza... a oni te nagovaraju da vozis brze, da ne propustas pjesake, prodjes kroz zuto, skrenes u zabranu, ma svasta nesto
ja kad sam polagao, komisija me u subotu u 12 dovela na skver da se ukljucim iz sporedne ulice (ona ulica iza opstine) e hajd se ti ukljuci a da nikom ne oduzmes prvenstvo prolaza
Sve u svemu - postuj sva moguca i nemoguca pravila i polozices
ja kad sam polagao, komisija me u subotu u 12 dovela na skver da se ukljucim iz sporedne ulice (ona ulica iza opstine) e hajd se ti ukljuci a da nikom ne oduzmes prvenstvo prolaza Sve u svemu - postuj sva moguca i nemoguca pravila i polozices
14-06-2008, 12:46 AM
Ma nista, sjednes u auto i kazes vezite se polijecemo 
14-06-2008, 12:52 AM
Fele Wrote:
Ma nista, sjednes u auto i kazes vezite se polijecemo 
A oni ti na to kazu :" Koci dijete preturicemo se" 
14-06-2008, 01:10 AM
hero Wrote:
300 km u onu knjizicu i prolazis, NAZALOST
![]()
Obrati paznju da bez greske napustis poligon, a ostalo rijesava IVO ANDRIC ![]()
![]()
![]()

14-06-2008, 03:18 AM
Hehehehehe, za Tuzlake, kad je Kinez sjeo s komisijom i pitao jeste spremni 
14-06-2008, 01:59 PM
ja vala od prve bez kesha i tome slicnih marifetluka i to smatram zasluzenim jer se mogu pohvaliti time da sam savjestan vozach. u 5 godina sam dobio samo jednu kaznu i to sto sam oca odvezo u 1 nocu u dezurstvo u dom zdravlja i parkiro ispred ...
14-06-2008, 02:05 PM
Nema vishe podmicivanja, moj drug nedavno polagao, pokusao da podmiti nije mogao, tj nisu htjeli oni, padne prvi put svojom greskom, drugi put odvozio bez greske i proso... :D
14-06-2008, 03:53 PM
Har3 Wrote:
Nema vishe podmicivanja, moj drug nedavno polagao, pokusao da podmiti nije mogao, tj nisu htjeli oni, padne prvi put svojom greskom, drugi put odvozio bez greske i proso... :D
pa to ne ide licno nego preko instruktora. ako je isao licno e onda mu ja nebi dao da ikad polozi.
14-06-2008, 07:33 PM
ja sam u januaru po novom polago...znaci, ko sto Samir rece, da sam mu reko
, sve covjek prati, gleda ti rad nogu, jel ti peta kad pustas kvacilo naslonjena na pod, da ne pustas cijelom nogom, kako spustas u nizu, jel trznes vozilom...onda, ako prelazis prugu, moras pogledat lijevo-desno...zmigavac ne zaboravit nikad...ne fulat stop (jer je to eliminaciona greska), kao ni ugroziti pjesaka, il zakaciti trotoar (sve su ovo eliminacione)...onda ako autobus krene izlazit sa stanice, da stanes i propustis ga, ili ako je slobodna lijeva traka da se prestrojis...uglavnom, nemoj da ista zaboravis i da mislis da on to ne vidi...sve prati...
ja sam recimo sve upalio fino, ubacio u 2. (jer je kamion bio
), spustio rucnu, i kreno fino sa zmigavcem...kad sam se vracao, stao sam, zatego rucnu, izbacio iz brzine sve, osim brisaca pogasio, i ugasio kamion...i onda su brisaci jos jednom proradili, al se covjek pravio, kao da nista nije ni vidio, jer sam vec bio proso, i vec mi je bila napisana potvrda...
eto sretno ti na polaganju, da polozis iz prve...i naravno bez stele, jer nije potrebna ako znas...
, sve covjek prati, gleda ti rad nogu, jel ti peta kad pustas kvacilo naslonjena na pod, da ne pustas cijelom nogom, kako spustas u nizu, jel trznes vozilom...onda, ako prelazis prugu, moras pogledat lijevo-desno...zmigavac ne zaboravit nikad...ne fulat stop (jer je to eliminaciona greska), kao ni ugroziti pjesaka, il zakaciti trotoar (sve su ovo eliminacione)...onda ako autobus krene izlazit sa stanice, da stanes i propustis ga, ili ako je slobodna lijeva traka da se prestrojis...uglavnom, nemoj da ista zaboravis i da mislis da on to ne vidi...sve prati...ja sam recimo sve upalio fino, ubacio u 2. (jer je kamion bio
), spustio rucnu, i kreno fino sa zmigavcem...kad sam se vracao, stao sam, zatego rucnu, izbacio iz brzine sve, osim brisaca pogasio, i ugasio kamion...i onda su brisaci jos jednom proradili, al se covjek pravio, kao da nista nije ni vidio, jer sam vec bio proso, i vec mi je bila napisana potvrda...
eto sretno ti na polaganju, da polozis iz prve...i naravno bez stele, jer nije potrebna ako znas...
16-06-2008, 08:39 PM
Ma samo vozi 

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.