Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: FERRARI F40 ALAINA PROSTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: alen_prost_ferrari_F40.jpg]

Alain Prost, jedan od najvećih svjetskih prvaka u povijesti Formule 1, vlasnik je puno sportskih i luksuznih automobila, a jednog je odlučio prodati. Alain Prost kao poklon dobio je 1989. godine automobil Ferrari F40 od momčadi Ferrari F1 i to sa odgovarajućom potvrdom i potpisom svih iz Ferrarijeve F1 momčadi te godine. Da podsjetimo Alain Prost vozio je za Scuderiju 1990. i 1991. godine.

Automobil Ferrari F40 pokreće 3.0 litreni V-8 motor najveće snage 478 KS. Godine 1987. kada je uveden u prodaju automobil Ferrari F40 bio je jedan od najbržih serijskih automobila na svijetu. Za ubrzanje s mjesta do stotke treba mu samo 3,7 sekundi, dok je najveća brzina 335 km/h. F40 je u biti u to vrijeme bio tehnički identičan natjecateljskom bolidu Formule 1, bez tepiha, bez radio uređaja, a i bočni prozori su plastični. Prost je sa svojim Ferrarijem F40 vozio samo 4.600 kilometara, a automobil je u savršenom stanju i redovito održavan. Alain Prostov Ferrari F40 prodan je na javnoj aukciji za 315.000 eura.
trebo ga je i on nekome pokloniti... recimo meni, ja nemam nista protiv.... Smile Smile
vidis da je zafalilo love pa se lagano cisti vozni park heh
pa kad je bila aukcija...
sto niko ne javi haahahahh
ovo je autoooo
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

aj mama..........a auto iz 1987-me
alene oprosti jesil to ti :D
jok ti si
Nije ni skup! Icon_razz Tu je jos uvijek negdje sa Golfom! Icon_razz
ma mislio ga ja uzeti al nemere neg dvoje sjesti nema ni radio ni klimu a mal gepekIcon_razz pa odusto
Icon_razz
Grrrrrrrr jedan od najdrazih automobila ikad Smile
Reference URL's