Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: zna li itko ???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Tko radi i koliko košta da se stavi to jest presvuku sjedišta pravom kožom a ne onom eko-kožom.Ili se ne isplati stavljat pravu kožu ??

punisher Wrote:
Tko radi i koliko košta da se stavi to jest presvuku sjedišta pravom kožom a ne onom eko-kožom.Ili se ne isplati stavljat pravu kožu ??

vishe se isplati (onom ko ti radi) prava kozha al bespotrebno ona meksha eko je vrhunska, napishi koji grad jer su neki momci ovdje vec radili pada te upute.

cijena- izmedju 2 i 3.5 stoje OTPRILIKE ovisno o automobilu Icon_wink

ja mislim da je ta tema trebala u enterijer a ne ovdje su oglasi bar ja tako mislim.
u slavonskom brodu covjek trazi oko 2000 HRK to dodje negdje oko +/- 500 maraka mislim.

KoKUz Wrote:

punisher Wrote:

vishe se isplati (onom ko ti radi) prava kozha al bespotrebno ona meksha eko je vrhunska, napishi koji grad jer su neki momci ovdje vec radili pada te upute.

a puca li prije eko od prave , a iz mostara sam

xzone Wrote:
ja mislim da je ta tema trebala u enterijer a ne ovdje su oglasi bar ja tako mislim.

smetno sam, hebi ga

punisher Wrote:

KoKUz Wrote:

punisher Wrote:

a puca li prije eko od prave , a iz mostara sam

ovisno o kvalitetu buraz ne mozhe ti niko na pamet govorit - precheshljaj temu enterijer i naci cesh Icon_wink

koza kao i eco-koza ce ti ispucati ako ih ne njegujes dovoljno. ja npr. vec godinama jednom sedmicno predjem sa "nivea-mlijekom" preko koznog kauca koji je bijel, tako i sjedista u autu. prvo sam kupovala svakakva skupa sredstva, dok me je netko posavjetovao sa tim mlijekom. kozi je potrebna vlaga koja je drzi mekom, elasticnom i zato je ozbiljno najbolje to mlijeko.
ok, hvala vam
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13