kupujem muziku 2 wufera i pojacalo, kablove i kutiju za golfa 3 da je tih dimenzija..ako ko ima nek se javi ovdje ili na pm neznam jos kako to ide posto sam novi predstavio sam se u novim clanovima pa ako sta pogrijesim samo recite ili ako treba jos sta da sam zaboravio
2 alpina r type u kutiju za slusanje,pojacalo DLS CAD 11.....sve kupljeno u car audio....
HU sony mp3 50x4 i kablovi 50 kvadrata....i kleme za db draga,takodje car audio...
pozz
Veko trebaju mi kablovi osigurac i kleme te znaci komplet kablova... ostavi to ako imas da se dogovorimo ljubi te brat
Uuu ko kupi ovu Vekinu muziku,nece se pokajati,kako izbija unutarnje organe,aj majko moja mila
Ako te interesuje
woofer GZNW 15" 2500 rms-a
sa kutijom i aero portom
cijena 800 km
mogul slike od tih muzika a eko necu sony vec imam u autu 2 wufera po 1200w...
ima pike prodaje mjuzu jeftino
jbg buraz dje si bio ja prodade svoju nedavno... ajd pozz
Piketova zavrsila kod mene!

jbg sad vidjo piketovu muziku zvijer uzeo bi odma al kasno sam se uclanio...djaba je ti dade pike nezz kako je nisi odma prodo zvijer muzika
jbg sad vidjo piketovu muziku zvijer uzeo bi odma al kasno sam se uclanio...djaba je ti dade pike nezz kako je nisi odma prodo zvijer muzika
jesi li dobio PM
ako hoces mozes je i pogledati i poslusati
nego ti reci koliko para imas za taj audio system ....
2 mjeseca je prodavo niko ni da pita za nju... i na kraju je udomio red thunder