Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ford Focus RS - fotke
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: 9080610.014.Mini1L.jpg]

[Image: 9080610.014.Mini2L.jpg]

[Image: 9080610.014.Mini3L.jpg]

Ovo je vec nesto. Sto bi rekli "proper car"
Ovo ako izguraju do kraja, .... hmmm neznam... ovo .. ostavlja me i bez teksta, i misli, i rjeci i daha i svega...
Ah da snaga:
Spominje se 350 HP, medjutim zvanicnici predvidzaju da ce 2.5 turbo motor obezbjedzivati izmedju 280 i 300 HP.
lijep autic.....steta sto su mi je dok*rcili sportski autic Smile
Sprijeda je premocan, sazada je nakav ubi Boze...difuzor po meni su lose uklopili, barem st se tice bocnog pogleda, spojler na gepeku gadno stoji, ali je potreban, pogotovo uz ove perfomanse tako da tu sutim hehe :D
tibor987 Wrote:Sprijeda je premocan, sazada je nakav ubi Boze...difuzor po meni su lose uklopili, barem st se tice bocnog pogleda, spojler na gepeku gadno stoji, ali je potreban, pogotovo uz ove perfomanse tako da tu sutim hehe :D

potpis
Super mi je samo da je tandzarast a ne ovakav ekoloski odradjen....zelembac
Ma ovo GORI. Ford je definitivno poludio u poz smislu
Uh auto je ekstra boli glava
U ovoj kombinaciji boja i svega, ovaj spojler mi je OK, ali inace sam protiv slicnih stvari.
Nema... ovo je vrh vrhova... nemam nikakve zamjerke... a i šta god negativno da kažem o njemu... uživo kad bih ga vidio mogao bih samo zinuti i plakati...
a tek cena daki???
Tipo16V Wrote:a tek cena daki???

N/A

Za sada :=) ali bice paprena sigurno.
ma nekih 70.000 KM za siru javnost Smile manje vise koja hiljada ne bitno Smile
Mocno auto, respect
auto je nevrijeme nishta odbit ni dodat samo mu ova zelena n'aka blijeda
Pages: 1 2
Reference URL's