ma to je sve za nase dobro

rekli bi neki
a hebga ... jest da se sve oko novca okrece .... to sto su policajci djubrad je druga stvar, a to sto je ogranicenje 40 60 kolko vec ... neka je ba ... nedobog djete kakvo udarit ja kad bi to uradio ja bi se i rokno
hahaha prolazio sam i ja jucer tim putem i vidio sam gdje su se zastekali
zar i to da rade...

nema.....ovih dana,samo nas vise j**u po pitanju svega
meni su skoro ostavili na brisacu OBAVIJEST O UCINJENOM PREKRSAJU (parking) i pogrijesili debili broj tablica hahahahahahahahahaah
Plati, gotovo je kad ti je napisao zapisnik, neces nikog zajebat osim sebe

uostalom, sta mislis sto se auta registruju na clanove blize obitelji, po mogucnosti na one koji ne voze uopste

ja svoje kazne ni ne namjeravam placat u skorije vrijeme, ko ih jebe
meni su skoro ostavili na brisacu OBAVIJEST O UCINJENOM PREKRSAJU (parking) i pogrijesili debili broj tablica hahahahahahahahahaah
Ahahahaha, a majko mila hhahahahah, koji debilkosi 
mene jebe što ču izgleda morati staviti LPG naljepnicu na gepek...al ko ih hebe ionako nikad ne otvaraju gepek...
Hahahhahahaha!!!
Daj molim te to slikaj!
evo nadam se da se dobro vidi. a broj tablica je 203-M-575
Imam ja prijedlog, izazivam vas da snimite skrivenom kamerom kako podmicujete policajca

Za ovo bi trebalo otvoriti posebnu temu...

Snimio sam ja pa kakve mi koristi? Nikakve...Ker kera štiti...sve su to djubradi,od onih pozornika na ulici pa do ovih gore u foteljama...
Njima je bitno da od tebe,mene,nekog treceg uzmu sebi danas dnevnice i da mogu svakog 1 u mjesecu imati redovnu platu i onim pederima u parlamentu skuckati za regresa,a to jesi li ti kriv ili nisi...dokazuj na sudu,gdje ce ti reci:''mi sve olaksavajuce okolnosti uzimamo u obzir,ali ipak de ti plati kaznu i ove sudske troskove.Mozemo ti jedino izaci u susret pa da platis u dvije rate''...
Mamu im kretensku...
(izvinite na izrazu) 
Reci cu samo jedno LASER-INTERCEPTOR i mirno spavajte.....ne zalim ni jedne marke koje sam dao......
a imaju li neke kamere prema mostaru... ja vozio pravo brzo, prije 2 , 3 mjeseca :D i neko me prepao da imaju kamere jel to suplja?
Za prema mostaru ne znam, nema kad ides sa juznog ulaza, a u samom mostaru samo na glavnoj mahali imas kamere ( za koje sam cuo da vise ne rade nego sto rade ali eto)...
A vidi potpisa Zuki majstoru, kao da je tek upisaoo skolu :D