Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Evo i mene
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Registrovao sam se neki dan pa eto da se predstavim,
ja sam M.Trozic iz Sanskog Mosta a ovo je moja Honda Prelude g.p 1986
motor je 1.8 12v dual karb. 100 i njesta konja Icon_razz,mjenjač je hondamatik 4 brzine,auto ima  A.L.B (A.B.S),elektronski paket opreme,muziku,malo sam je šminko,napred sam ofarbao dio maske od farova da se dobije bad look, stavio sam sliku od nekog kosturaIcon_razz na haubu,ofarbao branike,zadnji manje,
uklonio sam i bočne lajsne,na zadnjim svjetlima je folija koja je ko neke obrve,.... Alu feluga nema a nenamjeravam ih stavljati,eto automobil mi se i ovako sviđa,a i na ovim točkovima je stabilan,inače je prednji trap mac pershon (neznam jel se ovako piše),pozadi je neovisno vješanje točkova,a na svim točkovima su diskovi....... Evo i slike  
Dobrodosao Icon_wink
pozz i Dobro dosao !
živija, ovaku hondu san uvik tija imat
Smile
dd i ostani aktivan. fina honda samo naprijed i sretno
sredicu je u PS uskoro
Hvala honda je uzeta prije 8 godina u njemačkoj od drugog vlasnika i odma uvežena vozo je moj ćale sad ja
Pozdrav i dobro nam dosao! Svaka cast za japanca! Super vozilica!
dobro dosao
dobra honda
Dobro dosao i ostani aktivan Smile
Pozz i dobro dosaoIcon_wink
pozdrav i dobro došao i čuvaj japanku Smile
pozzz i dd
ovaku hondicu smo i mi imali u familiji, moj brat kupio jos prije nego sto je polozio i cuvao je i gajio. samo bi crvena.. hallo i dobro doshao Smile
pozz i DD
Pages: 1 2
Reference URL's