Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Orginal CD changer PIONER
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
naslov sve kaže, namijenjen za Audi A8 (ali sigurno mogu i druga vozila ), ali na ovaj moj auto radio uredaj ne odgovara taj cd chenger tako da bi trebao mijenjati radio a to mi je već previse posla i novaca...

ako bas bude nekoga interesovalo, postat cu i sliku... tj po potrebi...

znaci CD changer + kablovi potrebni za spajanje + željezno (aluminjsko) postolje za pricvršćivanje cd changera

cijena 180KM ili 95Eura
nova cjena 150KM ili 75eura
moze li slicica kakva, da vidim pase li to na ovu harabatiju od kasetofona kod mene
odma sutra... ipak mi je sada malo kasno da hodam po tavanu i da to tražim :D

ali sutra cu da probam okačiti ako uhvatim vremena, jef stvarno imam mnogo posla ovih dana...
fakat nisam imao vremena, ali evo skoro sam slikao...
pojasnjenje: iz cd changera izlazi muski džek (okrugli sa 8 igli)
ulazi u isti taj ženski, sa 8 rupa :D, a izlaz tog kabla prestavlja plavi kockasti džek sa 8 rupa....

Na bilo koji radio player koji podrzaje cd changere, moze se naperiti ovaj cd changer, samo kod elektricara i rahat.... (promjena ulaza/izlaza (dzekova)  je za njih sitnica )

nemojte zamjeriti na pravopisnim greskama ili losim slikama, ipak sam  malo pijo a slikavao oko 12-1h po noci :D
refresh
mali, bump Icon_wink
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13