08-06-2008, 04:59 PM
08-06-2008, 05:10 PM
znas ti sta valja
dobro dosao
audi je odlican
dobro dosao
audi je odlican
08-06-2008, 05:21 PM
samo 20 cola felge i do jaja
.... super audi...
.... super audi...08-06-2008, 05:54 PM
Odlicnan audi kolega...ko nogometno igraliste nikad ne fali prostora 

08-06-2008, 06:26 PM
20 hiljada za auto koje je preslo 250 milja i staro 10 godina,po meni prijatelju moj tebi fali klikera u glavi ali eto ,takav je mentalitet u nas samo nek je audi ,pa nek preso milion km... mogao si uzet mnogo novije auto ,ali eto .. moje misljenje.. xenon si stavio,odradi folije kod lumara da se zastitis koliko toliko od lopova,razbijanja stakala,jer su folije protuprovalne ,ostalo sve imas ..
09-06-2008, 12:43 AM
Astra Wrote:
20 hiljada za auto koje je preslo 250 milja i staro 10 godina,po meni prijatelju moj tebi fali klikera u glavi ali eto ,takav je mentalitet u nas samo nek je audi ,pa nek preso milion km... mogao si uzet mnogo novije auto ,ali eto .. moje misljenje.. xenon si stavio,odradi folije kod lumara da se zastitis koliko toliko od lopova,razbijanja stakala,jer su folije protuprovalne ,ostalo sve imas ..
To auto vrijedi svakog feniga koji je placen za njega i za razliku od dosta drugih mladjih i jeftinijih auta od njega vrijedi onoga sto covjek ulozi u njega
@Salle-Odlican izbor, A8 je stvarno nesto najbolje od Audija od prve do zadnje generacije.Odlicno auto i puno srece sa njim.
Moj omiljeni Audi u svakom slucaju kojeg planiram imati ako se ikada ukaze prilika za to 
09-06-2008, 12:50 AM
Auto je odlicno... volim ovakve starije limuzine... da imam novca, za mene bi to bila must have auta... I jos da dodam... nema šanse da će Golf po udobnosti preći ovakvog Audija... Sjedao sam u Golfove svake generacije, i u svakom sam bez bubrega ostao... Još jednom, sretno sa autom 

09-06-2008, 04:52 PM
Auto je ladja, kao sto vec neko rece, ne volim ni ja velika auta ali ovo je stroj! Svaka cast na izboru i nek' te lijepo posluzi! Pozdrav i dobro dosao!
11-06-2008, 06:05 AM
MagNum_VTDI_GTI Wrote:
nisam ljubitelj velikih auta tako da nisam ni odusevljen previse...ja bi isto kupio novije s manje km ja vozam golfa 5 2005 god ne vjerujem da je audi po udobnosti ili bilo cemu drugom bolji od njega a opet jarane razmisli ti iako ja se slazem nije isto 300 k km prec u bosni i u njem al opet to je 300 k km...i 10 god staro auto...al ako ti volis i znas vlasnika i sve to sretno ti bilo i sve najbolje u koristenju novog ljubimca
Nemoj molim te o tome pričati... vozao sam jedno vrijeme s8 (2000 god, ful oprema... sem cd-a :D), i uporedo sa njom golf5 vozikao barem jednom sedmično par sati... drastična razlika, koja se ni u jednom trenutku nemože dovesti pod upitnik da nije tako...
Što se tiče audia, izbor za 10... nek te služi najbolje što može dok ne uduplaš kilometražu i onda prodaj 
pozz.
11-06-2008, 01:48 PM
Haha joj koliko ljudi trošite vrijeme na bespotrebne stvari u životu...
24-06-2008, 07:59 PM
A8 stari i Golf 5-ak opet ne mozes usporediti, jer su razlicite klase auta...ne moze susporedjivati kruske i jabuke...c.c.c.c 

26-06-2008, 12:46 AM
Svaka cast kad si se usudio ovakvo auto kupiti... mislim lako ga je kupiti ali kasnije održavati je druga priča!
28-06-2008, 09:40 AM
Druze nek je tebi to auto sa srećom i da još puno puno kilometara predjes sa tom vozilicom...Ipak je to stroj...
Ovi drugi sto pričaju da si mogao da kupiš neko mladje auto sa manje kilometara...to je možda samo ono na satu,a ustvari prešli vjerovatno mnogo,mnogo više. A de ne govorimo o kvalitetu tih drugih auta tipa Italijani,Francuzi itd...VS Audi 8,auto najviše klase
On da ne valja ne bi se svi predsjednici i glavešine vozile u njemu, nego bi uzeli neku Alfu,Fiata ili mozda Lagunu.
Ja lično imam Audija 4 2006 godina i Golfa 5 ,tako da ta oba auta se ne mogu porediti sa Audijem 8 (kojeg sam vozio)po pitanju komfora i udobnosti vožnje
Ovi drugi sto pričaju da si mogao da kupiš neko mladje auto sa manje kilometara...to je možda samo ono na satu,a ustvari prešli vjerovatno mnogo,mnogo više. A de ne govorimo o kvalitetu tih drugih auta tipa Italijani,Francuzi itd...VS Audi 8,auto najviše klase
On da ne valja ne bi se svi predsjednici i glavešine vozile u njemu, nego bi uzeli neku Alfu,Fiata ili mozda Lagunu.Ja lično imam Audija 4 2006 godina i Golfa 5 ,tako da ta oba auta se ne mogu porediti sa Audijem 8 (kojeg sam vozio)po pitanju komfora i udobnosti vožnje

28-06-2008, 02:16 PM
Ovaj audi mi se pravo svidja.... Svaka cast na izboru 

19-07-2008, 10:20 PM
Hjooj brate, samo nabij felge od A8-ice nove, spusti ga malo, zamraci stakla i ne treba mu apsolutno nista vise 

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.