Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Hondai X3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Da se i ja ubacim u Tuning Garage Icon_biggrin
Dakle auto je Hyundai Accent X3 Icon_smile

[Image: attachment.php?aid=7391]

Motor je 1.5 MPi SOHC 12V 69KW...
Felge nema,raspon je 4x 114.3mm (distance kostaju 150KM da predjem na neki normalan raspon)
Sportski volan,nema,nemogu da napravim nabu (kažu da ima na koridoru) Icon_smile
Ima cd-mp3 Blaupunkt BermudaMP36 i 4x Pioneer zvučnici,bio je i woofer,jedan mi je otuđen jedan sam prodao,pojačalo je kod 'djavolice' hehe...
Tuning dijelova nema ni u Koreji tako da će sve biti manje-više custom...
Eto neznam odakle da počnem pa su svi savjeti dobrodošli! Pozdrav! Icon_mrgreen

[attachment=7391]
Sretno sa accentom, da je moj, ja bi poceo od spustanja.
Hvala,ali kako Icon_biggrin?
Izbusi glavcine za jos 4 rupe Smile napravi 4x100 i mirna bosna
eo konkretnog savjeta Smile
nek ti neko odradi 4x100 il 5x100 i imas felgi kakvih hoces Smile
Boga m' tako je najbolje,gdje i koliko? Kako neću da pitam zato što plaćam Icon_biggrin Trebam uskoro otići po felgice od kolege ITALY-a za Corsu,jeste off topic (ali je moj topic Icon_wink) trebaju mi vijci za alu felge,neznam koliki je pomak,gdje u TZ (volan.ba) i cijena? Hvala!
Za oprugice,rezanje ili... Icon_confused Icon_biggrin
Distance kod Ahmeta 150KM Icon_wink
Deyo Wrote:Hvala,ali kako Icon_biggrin?

pa valjda ih sasjeces ako nema nigdje da se kupe u kit-u za spustanje..
Ma ima u USA ali nemogu mi dostaviti u BiH.Nije skup kit 100$...
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Odi fino Ahmetu pa ga pitaj, ili nazovi pa da odemo zajedno. Ili da se sve poskida s auta pa odnese njemu ili kojem drugom tokaru, ili vidjeti da li moze odraditi to na autu. Izbuse se 4 nove rupe, kazes i kakav navoj hoces, stavis Fiatov i mogu ti Yugini dugi sarafi koji su jedno 10-20 km set Wink
Važi Icon_biggrin Znači prioriteti su felge i volan,a spuštat ga rezanjem neću zato što je fabrički već nizak polijepo i ima tvrde opruge. A stakla ćemo kod Ćele Icon_wink
Fin tutach kolega hehe...samo jos moras i ti nekome sub ukrast barem da muziku imas komplet hehe :D
samo nastavi tako...slabo fakat ima stvari za njega sto se tice tuninga, al jbg, prilagodjavaj sta mozes i snalazi se Smile
imaju recimo opruge na ebay-u, al nidje amortizera...a sta ce ti samo opruge, ak nemas sportski amortizer...Smile
sretno s daljim radovima...bice nesto od ovog auta Smile
sretzno u daljnim radovima
aBd Icon_biggrin ... Neznam za opruge,već je nizak i kad silazim sa ivičnjaka često čujem 'tup' Icon_lol Planiram neke 14" i niskoprofilne gume,a onda ga malo 'srezati' ...
Što se tiče amortizera osjećam mrava na putu Icon_razz Idem uskoro u Zvornik na remont,koštaće me 120KM (na njemu su Monroe amortizeri) Novi,made in Korea su 380KM ali meni nešto draži ovi Monroe a i jeftiniji (remont) Icon_biggrin
Planiram prije mora da ubacim plin za 650KM Zavolli sa atestom. Jbg,kad taj majstor ima u svojoj S6ici plin,nije ni mene sramota,ali to je sad pod možda...
Zatamnjivanje,planiram 30% kod Ćele,zato što sam već radio,i extra je za 50KM.
Presvući prednja sjedišta u Gradačcu 100KM,zadnja out Icon_lol šala,nemogu da otvorim sa vana zadnja vrata,a i rijetko su utilizirana tako da nema potrebe Icon_biggrin (planiram i da ga prodam i kupim Stilo-a)
Mul-T-Lock ima,još alarm i centralna,to ću pojeftino u Beogradu kupiti,i majstor će mi sve to ugraditi za 50KM (Ado Com,Tuzla)
Eto...puno planova,još da je zdravlja,sreće i na kraju i para da se to pokrpi Icon_biggrin Hvala na komentarima.Pozdrav! Icon_wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's