Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: PROMJENA FARBE ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
zanima me kakva je procedura što se tiče saobraćajne ako mjenjam farbu na autu, da li se šta plaća kolko' traje i ostalo.

samo provjerene informacije il neko ko je to već radio Wink
ne traje puno, samo je pitanje kolko se placa...ne bi trebalo bit skupo...
Faya_M5 Wrote:ne traje puno, samo je pitanje kolko se placa...ne bi trebalo bit skupo...

ja nešto kontam da bi trebalo biti isto ko atest al nisam siguran
odes na masinski fakultet,uplatis 60KM,i on ti upisu u saobracajnu,i to ti je to
odes na tehnicki platis 45KM i odes u mup i zavrsis stvar
emirEX_sa Wrote:odes na tehnicki platis 45KM i odes u mup i zavrsis stvar

samo to Icon_question a ja konto to je procedura

hvala ti Icon_wink
Atest, tehnicki, ja odradio prilikom registracije iz sive u crnu, samo zamolio momka koji mi je radio regu da to napomene, cijena dzabaleske Smile
trizex Wrote:Atest, tehnicki, ja odradio prilikom registracije iz sive u crnu, samo zamolio momka koji mi je radio regu da to napomene, cijena dzabaleske Smile

stani malo trizex radim i atest i tehnički - il samo tehnički emireX reče samo tehnički 45 KM
ma moze samo tehnicki kolko ja znam...zato sam ti i reko, i onda odes u mup da upisu u saobracajnu...
KoKUz Wrote:
trizex Wrote:Atest, tehnicki, ja odradio prilikom registracije iz sive u crnu, samo zamolio momka koji mi je radio regu da to napomene, cijena dzabaleske Smile

stani malo trizex radim i atest i tehnički - il samo tehnički emireX reče samo tehnički 45 KM

Tehnicki je dovoljan kada registrujes auto kazes da je promijenjena boja i upisu ti to u saobracajnu sa tehnickim sa tom bojom upisanom.Tako su meni rekli u osiguranju kada sam radila
djavolica Wrote:
KoKUz Wrote:

Tehnicki je dovoljan kada registrujes auto kazes da je promijenjena boja i upisu ti to u saobracajnu sa tehnickim sa tom bojom upisanom.Tako su meni rekli u osiguranju kada sam radila

Upravo tako. A kada je vec regan onda mislim da se ganja atest, bar mi je tako receno, sreca pa nije bilo mi regano auto :P
ma odes na vanredni tehnicki koji kosta istokao i obicni i platis 45Km oni ti izdaju potvrdu sa bojom koja je trenutno na autu i onda odes u mup i oni ti u napomenu napisu da je doslo do promjene boje in npr crvene u crnu i to je to. nije to neka nauka. sto dvaput placat kad moze jednom
Ja otisao na tehnicki i trazio zahtjev za promjenu boje vozila. Platio samo 10 KM!!! Poslije toga otisau u SUP i upisali mi u napomenu nove dvije boje. A auto je vec bilo registrovano.
ja znam da to vise nemoze LICNO provjerio mjenja se saobracajna prilikom svake promjene na autu
Davor_ Wrote:ja znam da to vise nemoze LICNO provjerio mjenja se saobracajna prilikom svake promjene na autu

I ja mislim... nova boja=nova saobraćajna ...koliko sam se ja raspitivao Icon_eek Nadam se da je 10KM kao što je mtopic napisao zato što i ja hoću da mjenjam Icon_biggrin
Pages: 1 2
Reference URL's