Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P:Udaren Mk2 GTI 16v
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem udarenog golfa KR 1.8 16v.Registracija istekla 10.05.2008.Motor uredu i pali.
Info na 063/497-573
[attachment=7346][attachment=7347][attachment=7348][attachment=7349][attachment=7350][attachment=7351]
Imas li i prednju lijevu felgu ili je shebana ? Ako imas da se dogovorimo za felge ?
Ako ja dobro vidim u prtljazniku je Icon_mrgreen

Eldo Wrote:
ako hoces dacu ti svog keca za njega

Posalji mi broj telefona.

jel  prodat golf

Eso_tuzla Wrote:
jel  prodat golf

Nije.Jos uvijek je tu.

samo motor sa komplet instalacijom ?
Cijena komplet auta ?

ErRoR Wrote:
Cijena komplet auta ?

Prodat za 1000,00 km.Moze lock.

Jeftino si ga dao braca?
vidi da je savijen sav treba jos 12.000 da se ispegla Smile ti si ajdine corav ocam (trizex)
Ma bjazi peshta ti si lud Smile
de ba ajdine (trizex) uvio se ko litvatransov autobus
Ev cojk ti iznad fino pise da je vidio ostecenje :P ja ti kazem da ono nije strasno, sta sam vidio da covjek gumenim cekicem ispravlja, ovo je odlicno Smile a to jel ti volis golfa ili ne, e too....je druga prica :PPPPPP

trizex Wrote:
Ev cojk ti iznad fino pise da je vidio ostecenje :P ja ti kazem da ono nije strasno, sta sam vidio da covjek gumenim cekicem ispravlja, ovo je odlicno Smile a to jel ti volis golfa ili ne, e too....je druga prica :PPPPPP

Auto je vec uradjeno.Ja sam ga prodao prije 4 dana a jutros ga vidim u gradu vozaju ga.Uradjeno sve.Jeftino ga jesam dao ali iskreno dopizdilo mi ga gledat vise.Negdje padnes a negdje ustanes.Sve ok.Ide se dalje.

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13