Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: K:dijelove za golfa MK2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ovako neki dan imao udes...sve je uredu nije niko povrijedjen...negoskrsio sam svoju lutkicu...e sad mi trebaju neki dijelovi...pa sad ako neko ima sta nek ponudi:

hauba
lijevi blatobran
karambolka prednja( duboka ili obicna)
vezni lim (gornji i donji)
maska ( po mogucnosti bez znaka)
far lijevi ( ako neko ima kristalne)
spojler
mrezica iznad spojlera
Kod mene imas, haubu, blatobran, branik i duboki i obicni! Vezni lim, oba! Masku duplu ili obicnu sa znakom! Far nemam (kristalni) Spojler za duboki branik, obicni! I ako mislimo na istu mrezicu, između dojnjeg i gornjeg veznog lima, ima i ona!
trazim masku bez znaka...ako ima neko nek se javi
Sada imam i ja masku Smile Al ne isplati se dolazit radi maske! Smile 30km
nasao sam masku...kupio u F1 original FK Automotive...sad trazim kristalne farove...ima li ko gdje te farove ili da zna gdje ima?

nokke Wrote:
nasao sam masku...kupio u F1 original FK Automotive...sad trazim kristalne farove...ima li ko gdje te farove ili da zna gdje ima?

kolko para maska u F1 ?

@error haj meni prodaj tu masku(ako je bez znaka) i ako si u rajvusaIcon_wink

maska u F1 kosta 78,95 KM..danas ja kupio...

nokke Wrote:
maska u F1 kosta 78,95 KM..danas ja kupio...

za mene puno Icon_wink

mai za mene je puno ali jbg hitno mi je bilo...

nokke Wrote:

obrati se momku sa nickom C_A_T_T_O, on ti to ima .... pozzz

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13