Dakle,na novoj TV ,emisija Istraga sljedeci cetvrtak,oko pola 9,10 pogledajte na webu imate emisiju o street racerima u hrvatskoj.. pa koga interesuje nek prati pozz
bila je podavno emisija na hrt ja mislim isto o racerima u zagrebu
Da,12.6 bice oko sat vremena
da reklamiralo maloprije bice dobro
Ajde majke ti, cim malo sa Skodom oderem asfalta odma oni reportazu prave hahahhahhahaha :D:D:D:D:D:D:
eto konačno se sitili neki da nas i snim,e a ne da sami sebe snimamo pa stavljamo na forume i youtube
hvala državi, sad smo legalno na tv-u
Nedavno sam gledao Sanjinu emisiju na RTL tema streat racing i bili su raceri gosti bilo je cool
u glavnoj ulozi je duja R32 i seat ibiza 1.8t cipano do bola
evo i slikica
[
attachment=7396]
Užas Vam je furka

MLaden Wrote:Užas Vam je furka 
Nije tvoja furka i nemoras gledati! Prebacis kanal i to je to!

@addo nesto sve mislim da je Mladen pravio zajebanciju, imas pjesmu od Azre - Uzas je moja furka
@zdravo duja je garant Low Life, nema druge

trizex Wrote:@addo nesto sve mislim da je Mladen pravio zajebanciju, imas pjesmu od Azre - Uzas je moja furka 
@zdravo duja je garant Low Life, nema druge 
da da da LOW LIFE sinke je zakon
car na cesti
jer ta duja nije slagana za rejs stajling ili nesto trece nego je slagana bas za njega s njom ie u trgovinu na poso kod bile i naravno u marak
MLaden Wrote:Užas Vam je furka 
ha staces nama je dobra ako se tebi nesvidja sta ti ja mogu
mozda je meni tvoja uzas
100 ljudi 100 cudi
imamo besne pile i trazimo zrtve kod bile
svi smo mi cipani
nemamo cure pa sredjujemo aute
vratite nam mobikrog
VWozdraVW
najvjerojatnije će kao i uvjek reć da se mlađarija od 20-tak godina utrkuje po cestama, izvodi opasne manevre u nesigurnim autima, da su to sve pobrali sa filmova i da misle da su netko i nešto samo zato jer su prošli 160 nekom avenijom, obično u tavim emisijama bude ovakav govor. Al ovo je ipak istraga, moglo bi bit interesantno...