Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: hajmo iskreno, kolko vas je procitalo gore onaj prvi dio foruma - Pravila ponasanja?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ja evo prvi put da sam bas otvorio i procito sve. i prvo sto sam mogo zapaziti je da se uveliko krsi pravilo o podizanju starih tema, o off-u da ne govorim. a bogami se krsi i pravilo o reputaciji...
pa mislim da je red da oni sto nisu otvorili, da otvore i procitaju. za dobrobit svih na forumu. da se ne moraju u skoro svakoj temi ista upozorenja ponavljat...
Ja nisam to ni citao ------ ja imam steluSmile
I sta sad sa tim? Sta je cilj? Mislis da mozes opomenuti 1000 ljudi i da to mogu 2-3 covjeka pratit i uredovat?
ma ne citam ja to. ponasam se nagonski Icon_lol Icon_lol Icon_lol Icon_lol Icon_lol Icon_lol Icon_lol Icon_lol Icon_lol Icon_lol Icon_lol
Nisam ga ni vidio Smile
Pravila? Kakva pravila?

LudoA Wrote:
Ja pravila foruma nisam citao od 2005. god. od kad sam zadnji put preveo cijeli OGame.ba forum.
Nick mi je bio ParaN01d, ako je ko igrao sigurno me se sjeca Icon_mrgreen

lameru ne lazhi Smile

Kakva ba pravila, ionako ih niko ne postuje, sto bi ih citali ...

Fele Wrote:
I sta sad sa tim? Sta je cilj? Mislis da mozes opomenuti 1000 ljudi i da to mogu 2-3 covjeka pratit i uredovat?

cilj??? interesovalo me ko je procito pravila... a da se procitalo, sigurno bi se vise i pridrzavalo...

Za sada je sve korektno na forumu, pojedine korekcije se moraju izvrsiti, malo opominjanja nije na odmet, recimo ima clanova koji se regaju,pa drito prodajem BMW-a, ili pocne se ubjedzivati sa nekim.

Neka od bitnijih su da se predstavi kompletno kao i svi, da postavi fotografije svog, ocevog, maminog auta, i da nedize stare teme.
zar postoje neka pravila???
psovat se ne smije, a prostije rijeci, zavisi u kojem kontekstu. jel tako daki???
smije se npr reci, nemoj ZAJEBAVAT :D  mislim da nebi izdrzali ni 2 dana bez slicnih stvari. a moje licno misljenje je da nema potrebe takve stvari zabranjivat, sve dok je zezantija tj. dok nije nekome upucena psovka...
Dokle god se krecemo u granicama "normale", znaci dokle god je atmosfera kao da sjedimo negdje na kafici na okupu, sve je ok. Pa zamisli da sad sjedis u drustvu nekome non stop jebes nesto psujes, ili da pricas negasis se, mislim da bi ti neko u roku od tri sec, reko de ba popusti nas, majketi, ili sta si papak sta lajes..

Tako da i spamanje i psovanje, i uvrede ili provokativni postovi, te postovi koji su "nakiceni" ironijom, odmah se brisu, ban se dobija bez objasnjenja, i naravno ono naj bitnije, nacionalne neke osnove, to je ono skroz papnski. Znaci ovdje smo svi raja, i za takve uvjek ima mjesta, niko se nije rodio naucen, i mislim da ovdje se moze pofatati dosta korisnih savjeta.

Zato no SiKiriKi.. i uzivajte..
priznam
nisam ga procitao,SVEGA..........al ucim na greskama drugih pa nastojim da se pridrzavam pravila :D:D heheh
Procitao nekad davno na jednom forumu, u biti sve je to isto .. ako se znas u prirodi kulturno ponasati znaces i ovdje. Smile
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13