ja evo prvi put da sam bas otvorio i procito sve. i prvo sto sam mogo zapaziti je da se uveliko krsi pravilo o podizanju starih tema, o off-u da ne govorim. a bogami se krsi i pravilo o reputaciji...
pa mislim da je red da oni sto nisu otvorili, da otvore i procitaju. za dobrobit svih na forumu. da se ne moraju u skoro svakoj temi ista upozorenja ponavljat...
Ja nisam to ni citao ------ ja imam stelu

I sta sad sa tim? Sta je cilj? Mislis da mozes opomenuti 1000 ljudi i da to mogu 2-3 covjeka pratit i uredovat?
Nisam ga ni vidio

Ja pravila foruma nisam citao od 2005. god. od kad sam zadnji put preveo cijeli
OGame.ba forum.
Nick mi je bio ParaN01d, ako je ko igrao sigurno me se sjeca

lameru ne lazhi
Kakva ba pravila, ionako ih niko ne postuje, sto bi ih citali ...
I sta sad sa tim? Sta je cilj? Mislis da mozes opomenuti 1000 ljudi i da to mogu 2-3 covjeka pratit i uredovat?
cilj??? interesovalo me ko je procito pravila... a da se procitalo, sigurno bi se vise i pridrzavalo...
Za sada je sve korektno na forumu, pojedine korekcije se moraju izvrsiti, malo opominjanja nije na odmet, recimo ima clanova koji se regaju,pa drito prodajem BMW-a, ili pocne se ubjedzivati sa nekim.
Neka od bitnijih su da se predstavi kompletno kao i svi, da postavi fotografije svog, ocevog, maminog auta, i da nedize stare teme.
zar postoje neka pravila???
psovat se ne smije, a prostije rijeci, zavisi u kojem kontekstu. jel tako daki???
smije se npr reci, nemoj ZAJEBAVAT :D mislim da nebi izdrzali ni 2 dana bez slicnih stvari. a moje licno misljenje je da nema potrebe takve stvari zabranjivat, sve dok je zezantija tj. dok nije nekome upucena psovka...
Dokle god se krecemo u granicama "normale", znaci dokle god je atmosfera kao da sjedimo negdje na kafici na okupu, sve je ok. Pa zamisli da sad sjedis u drustvu nekome non stop jebes nesto psujes, ili da pricas negasis se, mislim da bi ti neko u roku od tri sec, reko de ba popusti nas, majketi, ili sta si papak sta lajes..
Tako da i spamanje i psovanje, i uvrede ili provokativni postovi, te postovi koji su "nakiceni" ironijom, odmah se brisu, ban se dobija bez objasnjenja, i naravno ono naj bitnije, nacionalne neke osnove, to je ono skroz papnski. Znaci ovdje smo svi raja, i za takve uvjek ima mjesta, niko se nije rodio naucen, i mislim da ovdje se moze pofatati dosta korisnih savjeta.
Zato no SiKiriKi.. i uzivajte..
nisam ga procitao,SVEGA..........al ucim na greskama drugih pa nastojim da se pridrzavam pravila :D:D heheh
Procitao nekad davno na jednom forumu, u biti sve je to isto .. ako se znas u prirodi kulturno ponasati znaces i ovdje.