Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: BENCH KLUPA (Rajvosa)UPDATE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
kao u naslovu - bench klupa RELAX nova, neoznojena,
                      tri polozhaja i dodatak za bicepse i noge.
                      Raspon drzhacha tegova 80 cm, a duzhina
                      klupe 1.60m

Shipke i tegovi o'shli jutros!

Znachi ostala je samo klupa - CIJENA 150,00 KM Icon_wink

zainteresovani na mob. 061 544 545

[attachment=7341]

JA SAM TEGLI(j)O TEGLE I JAK SAM KO BIZON (Voodo - 2000)
r                 e                    f                  r                   e                    s                     h
ehh evo musterije   ako prodajes samo z sipku i kile (tegove )ja imam 80 pa bi mi trebalo jos 30 tak kila

ako je na prodaju send pm i koliko para :S
r                e                f                 r                  e                  s                     h
I (j)OPET                 r          e        f         r       e        s        h        !
imas li sliku te spravice

Sporting Wrote:
imas li sliku te spravice

nemam al slikacu na mob. sve je novo nekorishteno mozhda mi se kcerka igrala s navojima Icon_mrgreen najlon podero da ne shushka po stanu bla bla bla

slikam pa postavim al fulio sam sezonu - da je zima o(SH)lo bi odma
Icon_wink

I nemoj cijenu mijenjati, bilo je 300... vidim sad si podigao na 330Icon_mrgreen

Sporting Wrote:
I nemoj cijenu mijenjati, bilo je 300... vidim sad si podigao na 330Icon_mrgreen

ja ga ne znam da ima vishka para - ako si mushterija dam ti za 3 stoje
do septembra ce skochit na 380 Icon_wink

jednosoban stan - smeta mi po kuci

vidjet cu stvarno sa starcima... definitivno vrijedi imati tu stvarkicu, ne morao je ni upotrebljavati cesto...

Sporting Wrote:
vidjet cu stvarno sa starcima... definitivno vrijedi imati tu stvarkicu, ne morao je ni upotrebljavati cesto...

oshle shipke i tegovi - ostala samo klupa - cijena sitnicaIcon_mrgreen

zaboravi ondaIcon_mrgreen

Sporting Wrote:
zaboravi ondaIcon_mrgreen

jbg trebale mi pare Icon_wink

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13