Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Budućnost VW Park Assist-a (bliska)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
super parken ohne fahren :D super e da ja to imam na svom golficu da se malo foliram hahah
a kako zna kad izlazi u koju ti hoces stranu. lijevo il desno??? :D
mislim da sve imas na kljucu :D kao opcije ali je vise moguce da se vraca na onu stranu na kojoj je i unisao jedino ako nebi primjetio opet kakav predmet na tom djelu i onda presao na drugu stranu ...
steta sto je dizelaŠ :D
a nije lose ovo parkiranje
ma ovo mi je pichkasto - haj da je kakav manevar vec standardno parkiranje u rikverc i josh pribije svoja kola uz tudja koja sigurno nemaju park assist.Meni onako da ih primakne pa da ne mogu uci isharo bi ih kljuchem chitava.Auto je da se vozi a ko ne zna parkirat kola nek ponovo polazhe.
ovo bi si uzeo u autu samo radi pokazivanja da ima to hehe, nema previše koristi kad mu treba minuta da se parka, to mora bit gotovo u 15-tak sekundi Smile jedino je baš korisno čini mi se da ti je npr "parkirno mjesto" zapravo garaža, pa ti samo dođeš doma, normalno ostaviš auto u dvorištu i pustiš ga da se sam parka u garažu, i kasnije izađe kad ti treba, sam onak iz kuće stisneš gumb... po meni samo je to korisno, ostalo je za forsanje
sve u svemu dobro je to imati za folianje hehe
Mozemo mi pricati sta god zelimo, ali ovo je namjenjeno siroj masi, cak je i BIH i ajmo reci Balkan, samo kam u velikom moru za korporaciju veliku, a ovo je defitivno odlican marketinski trik.
fina djidja, ali malo je spor, iz 2puta ga parkira na onoliki prostor...moraju to unaprijediti :P
shminka... ja mislim da je ovo mercedes predstavio jos davno... :P
Ovo treba svim curama koje ne voze više od 40 km/h... Icon_mrgreen
ja sam mislim prošle godine gledao video sa BMW 7icom kako sama radi bočno parkiranje i ulazi u garažu sama..tako da ovo baš i nije toliko novo..
hmm bmw7, a ovo bi moglo i u golfu bit da te sve skupa izađe 20-tak soma €
Ovo odavno postoji kao ideja, al sporo dolazi u serijsku proizvodnju. Ja imam video kasetu od PRIJE rata, na kojoj ima VW Futura (tako se zove ak se ne varam) i on se isto sam parkira. A to je bilo davno davno, za vrijeme Golfa 2... Smile
Pages: 1 2 3
Reference URL's