Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Davanje auta drugima
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
drugu dam auto,ali to je uvijek sitnica ,skokni kilometar/2 i nazad........inace osim mene i starog,niko ne vozi moje auto,nit bi dao osim navedenih
Inace auto mi je od buraza, i rijetko mi dopusta da sam vozim... uvijek nekako gleda da i on bude u prisustvu sa mnom... ne zamjeram mu na tome, znam da ce prije ili kasnije prestati to da radi. Uglavnom fer su odnosiIcon_biggrin
Nemam auta vlastitog, ali me je otac jednom iznenadio za bajram... rođaku i meni bilo dosadno, i hajd da ja njeg pitam da on da kljuceve da se idem vozati s rođakom koji ima položeno... Lijepo ga zovnem da izađe iz sobe da mu to tiho kažem... Kad će on meni... "Samire moj, imam dva pravila...Nikome ne dajem ženu i auto", ajd reko uredu... a taman sam se bio ponadao Icon_mrgreen
upravu ti je stari, znas bolan za ono pravilo, samo se zena i auto ne dijeli sa prijateljima. ostalo sve manje-vise... tako je i kod mene... :D
Svakako, jebes lim. Da cu ga dat bilo kome, necu, al postoje ljudi kojima bi ga dao da izadju s njim navece ako hoce, jer su i oni meni to vec radili. A za do prodavnice ili tako nesto, od nas par kad smo vani gleda se samo koje je auto najblize izlazu s parkinga Smile

trizex Wrote:
Svakako, jebes lim. Da cu ga dat bilo kome, necu, al postoje ljudi kojima bi ga dao da izadju s njim navece ako hoce, jer su i oni meni to vec radili. A za do prodavnice ili tako nesto, od nas par kad smo vani gleda se samo koje je auto najblize izlazu s parkinga Smile

Ti si cak moje auto gasovo...c c c  iso si nam pive kupitSmile

Kao sto Davor_ rece, dam auto svima kojim vjerujem, nije mi neki problem. Cak ima dosta raje sa foruma sto je vozilo.

smajke Wrote:

trizex Wrote:

Ti si cak moje auto gasovo...c c c  iso si nam pive kupitSmile

Znao sam da ces se ti naci u ovome, da te ne moram imenovat Smile Ajde, jel postoji auto koje ti nisi gasovo :P

Ja vozim polako.... po propisima... poštujem znakove, pješake,vozace na biciklima i skuterima..
Ne vozim u alkoholiziranom stanju...
Nisam ja ko ti:P
Par puta sam dao prijateljima ali samo onima kojim vjerujem koji ce isto uciniti i za mene kad mi zatreba nesta! A ostalim JOK!
Rijetko dajem auto, nekad nekome dam krug, al kad sam ja s njim u autu. Ima par osoba kojima bi dao auto bez problema da traze, jer znam kako voze i imam povjerenja da ce auto cuvati kao svoj. Takvim osobama bi ga mogao dati komotno da traze na 15 dana, ev ti i vozaj se, nije nikakav problem...

VR6Boki Wrote:
Rijetko dajem auto, nekad nekome dam krug, al kad sam ja s njim u autu. Ima par osoba kojima bi dao auto bez problema da traze, jer znam kako voze i imam povjerenja da ce auto cuvati kao svoj. Takvim osobama bi ga mogao dati komotno da traze na 15 dana, ev ti i vozaj se, nije nikakav problem...

Bas sam u tvom autu vidio nekog covjeka neki dan Smile
Jedino ako nemaju dva identicna saxa Icon_mrgreen

znam lika koji je tako ucio djevojku da vozi i umjesto u prvu ona ubaci u rikverc i zabije golfa pod parkirani kamion! >totalna steta
osim mene jedino stari,mama ponekad,i djevojka par puta ,i ja sam njeno par puta,inace nikom drugom nikad ne dajem,nedaj boze sudara svi kazu ma joj ja cu ti platit ako sta bude,a nedo bog da se desi odma svi bjeze ,nisam dzabe platio za kasko
dok sam imao auto (Golf I) samo ga je moj "mehanicar" imao privilegiju da provoza! striktno sam ne dozvolio da itko drugi vozi. mada da sada imam bilo kakvo auto znam da bi RCat imala priliku da vozi kad god pozeli, jer mi je sa svojom RX-8 ukazala veliko povjerenje. a sto se tice moga bajsa.. hm.. mozda bi joj i to dozvolio.. Smile
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13