Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Sta vas najvise nervira kod drugih vozaca?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

LudoA Wrote:
Nervira me: Smile
- Kad mi u po noci ne blica da imam radar ispred
- Kad vec zapocnem preticanje, a lik se ubaci ispred mene
- Kad ne izbacuje zmigavac prilikom prestrojavanja, jer ubrzam pa moram kociti, nisam telepat
- Kad me prestigne par metara prije nego ce skrenuti na raskrsnici ili slicno
- Kad vidim pijanog vozaca
- Kad ne stane pjesacima na pjesackom i svira im sto mu smetaju
- Kad izbaci smece kroz prozor, obicno flasa i slicno zavrsi u mom braniku

Budem se sjetio jos

Potpisujem to plus :
- kad mi neko svira jer sam stao pjesacima
- kad mi oduzme pravo prvenstva
- kad neko sporo vozi i hebe i tebe i sve ostale u saobracaju
- kad ih se vise rasporedi u vise traka i sporo voze tako da moras biti madjionicar da ih prodjes ili ljepiti im se za guzicu,svirati,blicati nebi li skontali
-inace opcenito najvise nervira kad neko nema osjecaj za druge ucesnike u saobracaju

Nervira me kad idem uz Karaulu, (uz brdo) i ljudi konstantno koce, ne kontam zasto.
I nervira me svaki papak u zatamljenom audiju A6-8, Passatu i slicno, to je klasicna predrasuda, da priznajem kriv sam, ali jednostavno u 90 % slucajeva to su neki zesci glupani.
nervira me sto se bezveze nerviram! Smile
kad mi neko visi na zadnjem braniku ,a idem 60 i pustam ga da me predje,volio bih samo da vozim dajca pa da mu zakocim......
Ima par stvari koji me nervira kod drugih vozaca, u biti neke sitnice koje uticu na voznju. Prva bi mozda bila, davanje zmigavca jedan metar prije nego se odluci za skretanje. Dva, takodjer se odnosi na zmigavce... kada se ne koriste prilikom prestrojavanja. I tri glupiranje po cesti, kojim neki vozaci zele da privuku paznju na sebe iz nepoznatog razloga. To je otprilike, ima tu vjerovatno jos nekih ali trenutno mi ne padaju na pamet.

bpsycho Wrote:
Pa uglavnom se ne nerviram za volanom, jer se ne isplati. Ja se uglavnom smjeskam. Jedina stvar koja mi vadi zivce su drzavni sluzbenici sa blinkerima, sto u gradu, sto na otvorenom. Prije jedno pola godine zamalo je fasovao vozac od "taje" (Samira Silajdzica). Situacija je bila da sam vozio iz pravca merkatora i skretao u drugu ulicu desno (lozionicka ja mislim da je ulica) i naravnao stao da prodje troje pjesaka. Cim sam stao cujem iza sebe skripu guma, trubu pa onda i sirenu. Gledam u retrovizor i vidim pasat sa blinkerima. Kontam idiot jos jedan. Ko mu jebe mater. Krenem dalje i krene on da me pretice u ulici i pocne da psuje. Lagano cimnem volan u lijevo i ode "sofercina" na trotoar. Stanem, izadjem iz auta i krenem prema njemu. Inace nisam agresivan, ali ne volim kad mi neko psuje, a pogotovo ne papak. I uglavnom da ne duzim, posle rasprave kaze meni, nema veze sto je pjesacki prelaz ja imam rotacije, ne smijem se ja zaustavljat.

Slab i on... kazes mu ja sam ispred tebe i jos uvijek stojim:P
I brzi sam od tebe smijes se potegnutSmile

hm, zaboravila si napomenuti akcije koji posmatraci izvode kao sto je na primjer grickanje noktiju i kopanje nosa. hahahaha. to me uvjek razveseli kad vidim... treba montirati kameru i snimati ta lica dok gledaju. moze se od toga napraviti odlican klip za oraspolozavanje! Smile
uradit cemo to pa cu vidjeti da bude dobrih izraza
Smile
Nemojte se puno nervirati fasovat ce te cir na 12palacnom crijevu Icon_mrgreen
Nerviraju me likovi koji misle da su vozaci kada imaju auto od tate i mame (tdi 110 i 130 ks)
i glumi fraju kako je brz,zna vozit i kako je popio svu pamet svijeta, sumaherSmile..Potegnes se snjim i brz je do prve krivine gdje naravno obidjes ga ko kucu graha sa 60 ks autom u stock izdanju...
Kad vidim da idiot pretiče gdje je vidljivost pet metara, gdje vidim da idiot pretiče na punoj liniji, gdje vidim da idiot pretiče iako vidi da mu dolaziš u susret...

A volim kad tom istom idiotu uđem u njegovu traku i vidim izraz lica :D

Sina Wrote:
A sto se tice pjesme...nije losa.... Plus to sto nije bojan vec boban... (ima sad novi album dobrih pjesama...Icon_wink) Icon_coolIcon_coolIcon_cool

Rajovic Icon_mrgreen dobar Wink

Ja sam rekao za tipove u zatamljenim Audijima, Passatima, i BMW-ovima. To su kreteni svoje vrste.
Tacno se zna na kakve mislim.
loveru sve mi se cini da si pomijesao izjave hero-a  i sine

Sina Wrote:

daki Wrote:
Ja sam rekao za tipove u zatamljenim Audijima, Passatima, i BMW-ovima. To su kreteni svoje vrste.
Tacno se zna na kakve mislim.

Ja sam samo dodao da nisu svi takvi, jer i ja vozim zatamljenog a6 (koji nije kabriolet kako je neko gore rekao...Icon_biggrin).

Moze se voziti dobro auto i ponasati normalno... Ima njih dosta koji voze krseve koji ne bi prosli na tehnickom ni kod sase matica, pa opet glume nesto po cesti i dovode druge u opasnost... Ne odredjuje ljutski kretenizam limena kanta u kojoj se vozis....

P.S.

Nasao sam se prozvan pa zato to sve kazem....Icon_biggrin

Vozio sam i ja, i zatamljen bio i Audi bio, doduse moj je izgledao nesto pitomije. Ali ne ne mislim na tebe, nego upravo na politicare, i na pojedine kbr papke..

Pages: 1 2 3 4 5 6
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13