Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: K: Zatezac lanca VR6
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kupujem zatezač lanca za VR-a, nov ili polovan, hitno mi je.. Ako neko zna radnju gdje ima ili je vidio negdje vr-a u dijelovima nek javi..

Hvala..

Joj brate ti se haman izjeba s motorom i vise neg ja Smile
hebiga Smile
imas u kiseljaku na jednom otpadu dva VR-a a trecui je raskomadan
ne mogu se tacno sjetiti imena otpada, uglavnom je sa ljeve strane i prodzes covjeku kroz avliju i dodzes do njega
P.S. nije onaj ispod osmica
obisam sam 35874545 otpada od Sarajeva do Kiseljaka i samo nasao kod onih ispod 8-mica, traze 100KM za polovan i na kraju svartim u ASA auto i kazu ljudi ima 33KM Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
jesi nasao onaj otpad
a mogao si prvo otici i vidjeti u ASA-i cjene

IGY Wrote:
jesi nasao onaj otpad
a mogao si prvo otici i vidjeti u ASA-i cjene

nasao sam onaj otpad ali nisu imali ovaj dio. Kontam ASA ce me zaklati Icon_mrgreen, al kad su mi oni trazili 100km kontam bolje mi je jos dodati 20-30KM i kupiti nov u ASI kad ono 33 markice heheh

Jesi na kraju uzeo?

GOLFVR6 Wrote:
Jesi na kraju uzeo?

narucio, doci ce za par dana

hmm za par dana, ja sam cekao sajlu kvacila skoro 2 sedmice, ali zovne te cijko na telefon i obvjesti Smile

IGY Wrote:
hmm za par dana, ja sam cekao sajlu kvacila skoro 2 sedmice, ali zovne te cijko na telefon i obvjesti Smile

heh nekako mi ulijevaju povjerenje, ako me izrade nista od sastavljanja motora i voznje 201 Icon_rolleyes

kolega koliko dode citav set svi lanci i vodilice i zatezaci za vr6 kod ASA??? HVALA
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13