Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: NOVO!!! LED DAYLIGHT SET!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
[Image: glavaenovicecopyex4.jpg]

Postovani,

[Image: _729535.GIF]

Dakle u pitanju su LED dnevna svjetla, to je poslednji trend koji mozete da vidite na novijim Audi modelima.

[Image: _260465.GIF]

5 LED WHITE 104x22mm 8 LED WHITE 156x22mm 11 LED WHITE 110x30mm
SY SJ269SE SY SJ269LE SY SJ271E
105 KM / par 140 KM / par 105 KM / par
Djabe kad nemam gdje ih an spojler staviti hehe...
*deleted*
Honda Wrote:Nije li to malo skupo za par LED-ova? Eno prijatelj je sam sebi uradio, i dobro izgleda. Mislim, svako svoje zna, ali te pare ja ne bih izdvojio.

Pozdrav

Nazovite ovlasteni VW - Audi servis i pitajte za cijenu LED dnevnih svjetala.

LP,
Ovo jako dobro izgleda i jako je korisno, a poznajuci A3M vjerujem da ovu cijenu opravdava vrhunski kvalitet.
nije ovo puno novaca,ovako se i krecu ove ledice,a napravit mozes sam sebi ali sa ovakvim kucistem tesko ces uraditi i da to traje barem 2-3 godine a i da izgleda lijepo.
*deleted*
ima,znam da ima na ebay,al kakva je kvaliteta tih...a znam kakvog ima smeca po ebayu.
i opet ces dostavu platit 10 eura.a vako imas dostavu i garancije neke vjerovatno.
a ima oko 200eur nesh sto je mnogo bolje od ovog svega zajedno al 200 eur Smile
*deleted*
od tih 100 maraka dvije trecine je na kvalitetno kuciste koje ima ova ogledalca da to lici na nesto,a ne kad poredas onako u neku cijevcicu recimo domet je pola metra,tako da u stvari i nisu daylight neko kao pozicije,ako ne i slabije.
bili se ovo dalo spojit da radi ka žmigavac??
nivoST Wrote:bili se ovo dalo spojit da radi ka žmigavac??

Vjerovatno bi,ima svi da vide gdje skrećeš Icon_biggrin

@Honda
Svi mi možemo ovo napraviti ali sigurno neće biti kao ovo,odnosno i da uspiješ napraviti 'original kopiju',taj original bi te jeftinije izašao Icon_biggrin
A to sa ebay-a,recimo ako uzimaš te od 40e,+ shipping&handling,još ako te klepnu na carini (meni za retrovizor uzeli 70KM + 8,5 carinski pregled Icon_evil) opet skuplja pita nego tepsija* Icon_biggrin

*nije povezano in any shape/form sa članom foruma tepSIJA Icon_wink
naviko se je tepsija na to Smile
i zna on da je pita skuplja od njeg :D
ovo sve extra izgleda ali ima jedna caka kod ovoga, a to je da to policija kaznjava barem u kantonu sarajevo. znamo svi da ova dnevna svjetla se koriste da bi se xeon-i manje koristili danju i samom tim produzio im vijek trajanja. kako ti nasem policajcu objasniti da su ovo dnevna svjetla a nesto sasvim drugo. odgovor je nikako. neki dan su lika kaznili a on vozi Audi A5, a znate i sami da u faru imaju ugradjena dnevna svjetla. e sad dali se isplati kupiti ovako nesto ako ces postati meta nase policije.

eto toliko
*deleted*
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's