Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: K: BIJELE ZMIGAVCE E30
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eto kao sto naslov teme kaze,kupujem bijele zmigavce za BMW E30 znaci samo ona plastika ''poklopac'' mi treba,ili ako neko zna gdje ima...
Kupujem i dalje,obletio dosta radnji i otpada i ne nadjoh...
imas u FK ali si rekao da ti se nedaje toliko para
znaci nema za malo para Icon_mrgreen
U FK je oko 40E komplet,a meni trebaju samo oni poklopci Smile De mi nadji ko je dao toliko para a zmigavce od kocke Icon_mrgreen
Schumi Wrote:De mi nadji ko je dao toliko para a zmigavce od kocke Icon_mrgreen

sto da mu skines je liiiiiiiiIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
nismo Wrote:
Schumi Wrote:De mi nadji ko je dao toliko para a zmigavce od kocke Icon_mrgreen

sto da mu skines je liiiiiiiiIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Znas me Icon_lol
Schumi Wrote:U FK je oko 40E komplet,a meni trebaju samo oni poklopci Smile De mi nadji ko je dao toliko para a zmigavce od kocke Icon_mrgreen

ja sam za dvicu dao 60 pa sto ti za kocku ne bi dao 40 Icon_mrgreen
narucio sam ja sad iz FK neki novi model, crni kristalni 34 eura komplet za bmw e30, to uopste nije puno, pa odluci se
Isto kao sto ne mozes za 1000 KM kupiti auta da ista valja, tako isto ne mozes ni kupiti zmigavce za 1 KM
Ova vrsta sporta je poskupa, i ako ti je puno dati 40 KM za zmigavce kako bi onda dao 500 KM za farove, ili nesto drugo
Isto kao sto ne mozes za 1000 KM kupiti auta da ista valja, tako isto ne mozes ni kupiti zmigavce za 1 KM
Ova vrsta sporta je poskupa, i ako ti je puno dati 40 KM za zmigavce kako bi onda dao 500 KM za farove, ili nesto drugo
Reference URL's