Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Sportski filter gljiva
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ima li taj filter napred rupu ili je zatvoren.
P.S gdjeces kupit univerzalni filter Smile to nigdje veze... I ne postoji ne kontam.
Naprjed mora biti zacepljeno ako je za benza, ako je za TD-a onda mora biti otvor na prednjoj strani filtera.
Ma da, imao sam ja taj za dizela na obicno dizelu, zvuk mi je primjenio iste sekunde kada sam ga stavio, dvije godine mi bio, i onda ga stavim na TD-a i zapali se Smile ali to je druga prica Smile
Pa ja sam tu i kupio, i imas za TD i za Benz, tako da odma nisu univerzalni i covjek te pita za koje auto pa ti onda da. Ali svakako je kod njega za benz.
U Tuzli ima momak radnju bavi se filterima, ima sve moguce iz svih mogucih kataloga, svih mogucih cijena. Za svako moguce auto. Likovi su Nedim i Mirza Cupe.
svejedno do 50 KM je svaki.
dobio je on zvuka ali na malo vecim obrtajima a ni ne mozes ocekivati da grmi pa nisi auspuh mjenjao
hehehehe sta nisi skinuo standardni filter, pa sta onda ocekujes hehehehehehehehee
a mi se slomismo objasnjavajuci a ti dva filtera imas hehehehe
legenda si pa moras skinuti svoj filter pa umjesto njega skopcati gljivu hehehehehee
i ja sam mislio da univerzalni ne postoje...
K&N ima katalog na koja auta moze,pa sto oni nemaju univerzalne....
tesko...jako tesko...
ne nalaze se konji na ulici
Ajd recite koja je cijena tog air-boxa??$$$
Da vidimo vrijedi li tih 10-tak konjica
Heh znam moj alene ali kada ljudi tako STRUCNO barataju time reko da vidim koliko $ kosta...
BMC vrijedi para ali na TDI i tek pokaze sve perfomanse ako ides malo u dalji tuning primjera radi kao kod nurije na golfu. Ovo ostalo, recimo da ljepo izgleda.
Ma ja ba druze i to je opet za ta bas jaaaka auta tipa tog golfa jer covjek je njemu uradio maltne sve, i onda sitnice sad tipa tih filtera puno znace, ali znaci na golfu je od sintera do prosirenih dizna sve uradjeno pa cak i posebni izduv i auspuh.

P.S jel neko primjetio kakav zvuk ima nurijin golf sad. Mislim od onih koji su bili u bjeljini. Ko kaze da dizel nemoze imat zvuk. Jarane puca na auspuh sisti pisti, bruji drama, a R32 look odradio nazad perverzija ziva.
Meni je na onoj cetvorci sa dvije crvene linije zvuk predobar...

JD. Wrote:

daki Wrote:
P.S jel neko primjetio kakav zvuk ima nurijin golf sad. Mislim od onih koji su bili u bjeljini. Ko kaze da dizel nemoze imat zvuk. Jarane puca na auspuh sisti pisti, bruji drama,

i dimi ko ciro Icon_mrgreen

...ja nisam vidio nista...ccc...od dima naravno
A sto se tice zvuka nisam nista primijetio...iskreno

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13