Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Tibor u Splitu !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ako ima raje iz Splita da cita ovaj topic/forum, nek procita i sljedecu obavijest...

Evo samo da obavijestim, tko je iz Splita ili blize okolice, da sam sutra i prekosutra u Splitu ( dakle subota-nedelja ), pa ako tko zeli da se nadje samnom nek zovne na:

00 387 63 997 118

Nemojte mi slati PM sa pitanjima, ili u ovaj topic, jer sada gasim komp. i necu biti online do nedelje kasno navece dok se ne vratim, tako da sva naknadna pitanja nemaju smisla...

Pozdrav!  Icon_wink
pazite se, tibor je lik sumnjivog morala... :D hehehhe sala drug
Ma nisam, samo sam ponekad usamljen hahahahahhahaha :D:D:D:D:D:D:
eeeeee, welcome back tibore!
Hvalja hvalja...Tibor u Split, Tibor iz Splita...nista pametniji, samo lakseg dzepa hehe Smile
ja sam ti reko, bolje da si u SA doso, bilo je extra...
Ah...potrudit cu se da dodjem sad u 6-om mj.
MA uredu brate, ionako cu ja u split opet za koji mjesec dana pa te zovem... Smile
moja routa u subotu: trst, rijeka, zadar, split, dubrovnik, mostar, sarajevo, tuzla, slavonski brod.. pa gdje se nadjemo hahaha

RCat Wrote:
moja routa u subotu: trst, rijeka, zadar, split, dubrovnik, mostar, sarajevo, tuzla, slavonski brod.. pa gdje se nadjemo hahaha

Visoko?Icon_mrgreen

bio sam ja u nedilju i svake idem na stinice i vidio aute corado najjaci 1.8 t je al mi kaze da je samo odvio na 1.2 bar turbo
vidio sam ga ja dodjem sa kecom zelenim jedino auto BIH TABLA DOLI SAD SAM BIO U NEDELJU DOLI
hahaha sta vi uradishste sa tibora u splitu
E to sam primjetio u SPlitu...al ima najvise Yugica bijeli sa poljepljenim Torcidinim naljama :D
Ma drug nema brige, odavno ja visim po splitu tako da znam pravo stanje... Wink
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13