Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Alu-felge 14"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem felge, ove na autu. 165/65/14 sa solidnim gumama. 4x100 je raspon šarafa, može i na fiat, alfu, vw i sl. ponude na pm ili ovdje. Marka je TSW, ako ko ima šta nek pitaIcon_mrgreen
Jel može da se uračuna Cobra XRS 9540 Radar (Laser) detektor,nov,u cijenu?
I koliko cijeniš ove TSW Quad ? Smile

Deyo Wrote:
Ispravi u svom postu adresu slike,
http://bhtuning.com/attachment.php?aid=6068 na
http://www.bhtuning.com/attachment.php?aid=6068 (sa www)
Mislim da se sad ne vidi Icon_biggrin

ok, tnx.Icon_mrgreen cijena feli je 300km, može i sa nekim popustom za raju sa foruma. Dolaze u obzir i neke zamjene za razno(mobitel npr.)

Evo još koja slika od danas
Zadnja cijena 300km

Deyo Wrote:

ITALY Wrote:
Zadnja cijena 300km

Ako šta sutra naplatim,javim ti. Interesuju me puno felge,samo nemam sad u kešu sve. Imam 100KM,i radar detektor,rekao jedan momak iz SA da će kupiti za 200KM,ako bude dolazim u Kakanj Icon_smile

može drug, ja ti evo pošaljem broj mobitela na pm pa mi javiš. pozzIcon_wink

refresh.... još su na prodaju...

ITALY Wrote:
refresh.... još su na prodaju...

Moze li zamjena, dam ti komplet motor od dvice golfa 1.3 sa novim karburatorom, komplet mjenjac, alternator, alnaser, sve znaci sto dodje uz motor, i ono malo instalacije.

Ako ti odgovara javi mi se na PM, ili neko drugi ako hoce.

jel mogu na renaulta clio 95god

mato19E Wrote:
jel mogu na renaulta clio 95god

Prilično sam siguran da mogu, u tebe je 4x100 raspon šarafa kao i na felgama. Trebale bi pasati orginal

Evo zadnja stvarno ponuda 290km, HITNO!!!

Deyo Wrote:
PRODATO! JEL' TAKO ITALY ? Smile

Što jest jestIcon_mrgreen LOCK

hehe, ponesi rađe gajbu pive:DDD
neču pivu hoću više piiiivaaaa!!! I povedi kakvih cura, nemoj samo svoju vodat
šarfe nabavi...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13