Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Battle Ground IV 1/2 finale par 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Remblender vs knoxville

radove poslati Ryu-u na PM do 26.05 do 23:59
sretno !

1600x1200
http://www.netcarshow.com/daewoo/2007-l4...per_04.htm

MOLE SE OSTALI CLANOVI I TAKMICARI DA NE OSTAVLJAJU KOMENTARE DOK SE RADOVI NE POSTAVE !!!
Remblender:

knoxville nije poslao rad...
stvarno si lood Wink sta ti pade na pamet...
prelooda ideja,dobro i odradjeno,zadnji kraj,auspuh,boja sve je extra Wink
trebo si napravit ovo ko reklamni poster za koridu Wink napisat Korida i hrkljus u Celjugovicima sa gostima Mara i Lole i Refkini Ahbabi Wink
Svaka cast za orginalnost ! Svaki komentar je suvisan... nezelim da ti dajem kritike jer je Orginalnost dosla do izrazaja
Ludjace jedan, svaka ti cast brate na ideji....al sto rogovi pa an gepek...bolje bi bili da su na krovu hahahaha :D
hahahahaha i barcode ima
odlicno, ideja za 10, a ni realizacija ne zaostaje
Da ne bi ispalo da sam se kroz citav turnir provukao bez konkurencije stavljem....
Daewoo L4X Space

_________________EDIT__________________

Rogovi su nazad (nisu mogli napred kako i treba) jer glume spojler ili nesto slicno...

Hvala narode na "glasovima" .... izgleda ipak ispade nesto od mene i ja ko malo savladah taj PS (mada jos se treba raditi, raditi i samo spavati)
svaka cast za orginalnostIcon_wink
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13