Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Tuzla, utrka na magistrali 402 - camcima :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Za ne upucene, ovo je dionica na kojoj se prave svi belaji popularno jos kao "od Dzamije" Icon_mrgreen
nevaljaju ti slike...
eto ga ponovke :d
Hljebe....Smile ludilo
ima na tuzlarijama slika felacije drotovske naravno u bari Smile

lov2xlr8 Wrote:
ima na tuzlarijama slika felacije drotovske naravno u bari Smile

Jel ova? Icon_mrgreen

[attachment=6915]

free car wash..........samo ga prije lokve nasamponiras  :D:D
u istoj ovoj lokvi prije dvije godine ostadoh ja sa explorerom....tamo prema elektrodistribuciji kreno i jednom pun gas kroz baru i okrenem se kod one pekarice i nazad pun gas i kreno da presaltam u drugu i voda uspori auto i ende Smile,bilo stete par hiljada jos dijelove iz usa moro narucivat.
najzalivije mi je bilo sto mi sjedimo u autu voda nekih 50 60 centimetara,ide golf 2 dizel lagano kraj nas i prodje cojk...u bit svako auto moze lagano proci jer cim uzburkas vodu eto je do usisa za zrak i eto je u motor Smile
ih..kakvih slika ima ova je jos dobra.. jest njih tesko ismijavat :D
dali je na tom 402 takmicarima dozvoljeno da koriste ovo

Ne zhnam sta planiras, da ga ti popijes da se nabrijes, ili pokusat u rezervar ukapat hahahah :D

edo_16v Wrote:

To je samo za OPEN class Smile

daki Wrote:

edo_16v Wrote:

To je samo za OPEN class Smile

Ja sam sebi nabavio Zujalicu....

Abarth Smile[attachment=6923]

tibor987 Wrote:
Ne zhnam sta planiras, da ga ti popijes da se nabrijes, ili pokusat u rezervar ukapat hahahah :D

Pogledaj dno boce i vidices za koje motore se koristiIcon_mrgreen

ovo cu ja u Fabiju, pola u sebe...pa da vidim kome ce prvo "klip" iskocit haha :D
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13