Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: novi na forumu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav svim clanovima na forumu

Evo da se i ja predstavim zovem se aldin imam 20 god iz Sarajeva  vozam fiat punta  1.2 16v  2000 godina

a evo i slika moje  vozilice :D
Pozdrav i dobro nam dosao!
pozdrav, dobra boja na vozilici Wink
Pozdrav i dobrodosao
dd i ostani aktivan
DD.....pozzzzzzzz
DD..

Bogami izgleda da je ova linija Punta, zamjena za Golfa 2, a Fiat kao rabljene vozilo uveliko uzima trziste, moglo bi se reci kao naj import car. Takodje sam primjetio da ima dosta Ford Focus-a, generacije I... I to napucanih, ono felge spojleri i ti fazoni.
Dobrodosao

@daki, kao da vidim za par godina kad pocnu price kako je Fiat najbolji, naj ovo ono - bas radi Punta umjesto G2....onda cu da branim Golfa, i ostale marke Smile
Dobro Dosao.

trizex Wrote:
Dobrodosao

@daki, kao da vidim za par godina kad pocnu price kako je Fiat najbolji, naj ovo ono - bas radi Punta umjesto G2....onda cu da branim Golfa, i ostale marke Smile

Sta imas protiv punta trizex.... ja cu da ih sakupljam imam vec dvaSmile

Al za te pare nemozes uzet nes da je prihvatljivo cijenom a i isplativo servisirat a i da ima neku kvalitetu....

Ja sa svojim prezadovoljan godina i dva mjeseca 25000 km, samo plocice i ulje zamijenio.....

Sve zavisi na kakvo auto naletis.. neko je vjerovatno imao problema i ne bi ga nikad kupio...al tako ti je to ....

Na nasem dunjaluku ti je ko koga izvara....

pozzzz i dd...stay active...
Pozz i dobro dosaoIcon_wink
pozz i dd Wink
pozz i DD
dobro dosao
zanimljiva boja na puntu
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13