Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Izgorio Ferrari 599 GTB
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Bio je to samo jos jedan obicni radni dan u zivotu Martin Bullena.
Opis radnog mjesta - Vozanje  Ferrari 599 GTB Fiorano, i jos je dobro placen da to radi. (Naravno on zaradzuje za zivot tako sto Ferrarije vozi do servisa)

Prilikom transporta jednog od primjeraka prema auto radionici, dok je stao na  semaforu, Ferarri je jednostavno buknuo u plamen, i iako su vatrogasci brzo ragovali vozilo je kompletno unisteno pred njegovim ocima.

Nakon toga usljedio je neugodan poziv njegovom šefu, a zatim i vlasniku Ferarrija Icon_confusedIcon_confused
Nije valjda tek tako sam od sebe se zapalio?
Pa dok ga je vozio od ponosnog vlasnika, prema servisu nesto nije bilo OK. E sad, da li je to direktno uzrok zapaljenja, ili nesto drugo nebih znao, inace primjetio sam da je Ferarri kao marka, naj zapaljiviji, poslije njega je Lambo.
DA niej ciko malo previse gasao Feru, pa mu razvalio motor hehe...
ma to je mana svih super-sportskih auta...previse jaki motori i elektronike neke...
garant fera nece crci od gasanja :D
ja da sam vlasnik ja bi se bacio i ja da izgorim zajedno s njimSmile
salim se al gasio bi ga cim stignem....
Zasto riskirati...ako servis spalio, servis kupi i pokloni novoga hehe Smile
Ma Ferrari ima nakih problema s elektronikom samo to nece da priznaju , samo je 7-8 komada onih F430 zapalilo bezveze nako samo od sebe.
steta ....ovo je stvarno auto za sanjati

2006 Ferrari 599 GTB

Opis:
Ovaj sasvim nov 599 GTB vozen je nekih130 mph po Njemackom autobanu kada je motor zahvatila vatra. Vozilo je totalno unisteno

2006 Ferrari 612

Opis:
Motor eksplodirao pri voznji na autocesti. Vozilo je totalno unisteno.

a jbg ferrari-a nema puno kao ovih nasih auta za obicne smrtnike,nasi kad gore.......koga boli briga

daki Wrote:

2006 Ferrari 612

Opis:
Motor eksplodirao pri voznji na autocesti. Vozilo je totalno unisteno.

kako motor kad je nazad izgorio?...

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13