Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Maserati predstavlja novi 2+2 kupe
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Za koju sedmicu će se put Ženeve otisnuti novi Maseratijev kupe, izgrađen po uzoru na Quattroporte, ali agresivnije pojave i jedinstvenog zadnjeg dijela.

Kupe, čije je premijerno predstavljanje zakazano za Ženevu, proizvodit će se kao kupe s rasporedom sjedenja 2+2, Spyder s platnenim krovom i kupe-kabriolet četverosjed s čvrstim sklopivim krovom.

Osnovni će model biti pokretan Ferrarijevim V8 motorom zapremine 4.2 litra, a naknadno se očekuje predstavljanje eksplozivnijeg, čiji će 4.5-litreni 'osmak' generirati 500 KS.

Kako ni djelić potencijala ne bi otišao u prazno, snaga će se na tockove prenositi pomoću Cambiocorsa prijenosa ili novog ZF-ovog mjenjača sa sedam stepenova i polugicama smještenim iza volana.
4.5-litreni 'osmak' generirati 500 KS.  Ovo mi se svidja

xr4iboy Wrote:
4.5-litreni 'osmak' generirati 500 KS.  Ovo mi se svidja

strasna masinaaaa,a DESIGN JE ZA CISTU DESETKU PO MENI Icon_eek

svidja mi se linija i unutrasnjost a za motor mi i nije toliko vazno  sve u svemu zvijer
Dizajn mu je za svaku pohvalu.
Nema ih dugo i onda odjednom naprave extra mašinu .. Zato mi se oduvjek i svidjao maserati , jedan model kojeg rade godinama i tako taj auto postaje nezaboravan i legendaran .. Extra ..
ma dizajn je extra
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13