Nadam se da nisam fulao podforum. Uzeo sam subwoofere, i imam jedno pitanje. Kod mene ce oni biti okrenuti prema zadnjem staklu, tj. prema gore, na staklima imam crne folije i pitam se hoce li im stetiti sunce i vrelina (mjesto na parkingu je izlozeno suncu), i ima li kakav nacin da se to sprijeci? Pomazu li ista one folije sto se stavljaju kao zastita armaturnoj ploci?
pomaze. mozes staviti dok ti auto stoji dugo na suncu
Da, bitno je samo da ne udara drito u woofer, toplina i ne igra neku veliku ulogu! Od sunca brzo popucaju membrane!
Ma ako parkiras auto negdje na suncu, samo prekrij nekom krpom ili prekrivkom koja ne propust asunceve zrake i dobar

prekri vise radi toga da ti debili ne razvale sajbu i ne iscupaju to
ErRoR Wrote:Da, bitno je samo da ne udara drito u woofer, toplina i ne igra neku veliku ulogu! Od sunca brzo popucaju membrane!
Veoma bitno!!!
isto tako cuvas gumu crnu oko membrane jer od toplote se razpusta kao i svaka guma pa bas dobija slobodan hod i zvuci mekse...
P.S. jesi li pokopcao sve, kako svira u hondi, jesi li zadovoljan???
Ok, znaci ona folija koja se koristi za armaturu moze posluziti..thanks...P.S. nisam jos postavio, ganjam jos neke stvari, a ubrzo ako Bog da kupujem kompletne instalacije za struju za pojacalo, jer nemam nista u autu; a trazim i rezervnu sajbu, za svaki slucaj

Sumljam za sajbu da bi ko vadio i nosio ONO onolike velicine i tezine a kad bi ih vadio iz kutije trebalo bi mu jedno pola sata, jedino pojacalo je lakse skinuti...

Ma mislio sam na udar niskih frekvencija

, a ionako se sa novim razmjestajem mora kopati jedno pola sata da se dodje do pojacala

vadite li muziku kad idete na SR eto mene zanima

ja san naopako okrenut bas ima oko 7-8 miseci, i sunce i naša pijanstva i svega je bilo al nikad ništa, pa sad neznan šta da rečen, al isto mislin da mu smeta sunce
bolje hladjenje ima zavojnica pogotovu ako se radi o kompresiji , ako imas folije na staklima onda je to i vise nego dovoljna zastita, ako je gumeni ovjes on ne istruhne vremenom nego onaj pjenasti ...
ako ti je na vidnom mjestu nece njemu nastetiti sunce nego lopovi !