obrati se Veki ili Madzidu,neka te oni upute majstoru Senadu,covjek cini cuda,
a za farove obrati se:Veko Skoda,Fele,Catto,ima ih jos samo sam ih zaboravio
Chuza Wrote:obrati se Veki ili Madzidu,neka te oni upute majstoru Senadu,covjek cini cuda,
a za farove obrati se:Veko Skoda,Fele,Catto,ima ih jos samo sam ih zaboravio
Ja mogu samo reci onima koji kontaju nesto lakirati ili nesto na limariji raditi,bolje igdje nego kod SENADA,taj lik em je djete,em je nidje veze,neprofesionalan do jaja.Nisam u zivotu upoznao neodgovornijeg balonju od njega.
Petljavina i odugovlaci stvari,tko zeli nek se sam uvjeri.
Poz
ne znam ni senada ni ove sto su radili auta
al po slikama mi izgleda veoma dobro uradjeno eh sad kad kazes covjeku hocu ovako hocu onako daj vako de mozel jos ovdje malo vako vjerovatno da odugovlaci jer ne moze covjek uzet radit auto i spojlere i neke sitnice za neku razumnu cijenu koja nama godi a da ne radi polako,jer odose mu onda ostale musterije...to je barem logicno
a ako hoces brzo ima i ta opcija.kazes jarane obustavi sve radove evo ti 500 1000 il kolko vec vise i hocu auto za 3 dana i bice za 3 dan sigurno
doduse mozda ne misle svi na istog senada
lov2xlr8 Wrote:ne znam ni senada ni ove sto su radili auta
al po slikama mi izgleda veoma dobro uradjeno eh sad kad kazes covjeku hocu ovako hocu onako daj vako de mozel jos ovdje malo vako vjerovatno da odugovlaci jer ne moze covjek uzet radit auto i spojlere i neke sitnice za neku razumnu cijenu koja nama godi a da ne radi polako,jer odose mu onda ostale musterije...to je barem logicno
a ako hoces brzo ima i ta opcija.kazes jarane obustavi sve radove evo ti 500 1000 il kolko vec vise i hocu auto za 3 dana i bice za 3 dan sigurno 
doduse mozda ne misle svi na istog senada
ahhaha ma nisi me skontao.Ako ti dodjes kod doktora i on ti kaze dodji sutra...i kad dodjes..onda ti kaze aj dodji za tri dana,vjerujem da ces ga poslat u pm i otici drugom.
Lik(senad) ti kaze...treba mi tri dana da uradim to i to...ti dodjes kad ti je rekao da dodjes i vidis da on nije nista tako a kamo li sta poceo raditi,i onda ti kaze..ej do sutra cu ti uraditi,pa se covjek zapita..uradit ali kako? nije problem isfuserit,to moze svatko.Imaju ljudi u Scorpionu koji to rade ko po loju,kazu ti kad ces doci i nema izmotavanja tipa..ej izvini sad imam passata da uradim,aj sutra dodji...nabijem ja takve na auspuh i dobro izturiram.
Tko mi ne vjeruje,neko ode kod tog Senada na anex i nek se sam uvjeri.
Poz
ja kad sam predala auto lakireru u sl. brodu, receno mi je kako ce raditi i da ce trebati pet dana. zena majstora me odvezla do rent-a-cara, i nakon pet dana covjek me zove da je gotovo. ja odvezem getza nazad u rent-a-car, tu me vec njegova zena cekala i odemo po mazdu. jos u radioni sam koju sitnicu reklamirala, i to ce ispraviti kad sad dodjem.
RCat Wrote:ja kad sam predala auto lakireru u sl. brodu, receno mi je kako ce raditi i da ce trebati pet dana. zena majstora me odvezla do rent-a-cara, i nakon pet dana covjek me zove da je gotovo. ja odvezem getza nazad u rent-a-car, tu me vec njegova zena cekala i odemo po mazdu. jos u radioni sam koju sitnicu reklamirala, i to ce ispraviti kad sad dodjem.
To je prosperitet,to se zove poslovan covjek od rijeci.Da moj majstor ne montira komoru nebi nikad otisao nekom bali poput njega.4 dana mi je vozilo bilo kod njega i da jos bude gore...prasine je bilo do jaja,na kraju sam morao prati komplet auto.
Ne kontam zasto ljude zavlaci? mrzim neodgovorne ljude,samo maljem po glavi.

Ajde pametnjakovic suti,tebi se nesto ne moze dokazati,Senad majstor i po
Nek' kaže 10 dana ali nek i uradi.Neznam tog Senada,predpostavljam da je iz SA?
Ja sam imao pozitivno iskustvo ovdje u Tuzli što se tiče lakirera i 'majstora',čovjek se zove Ago,ima veliki servis-halu.Znači došao sam da pitam koliko košta montaža i lakiranje zadnjeg spojlera,i on odmjeri (ja sad kontam kad zvizne cijenu

) kad on reče: 50KM,ja ovako..

A obilazio sam ove baraka-lakirere i njihovi komentari: Pa ima tu posla,šmirglanje,preparacija,primer,lakiranje,montaža,silikoniranje ovo-ono,150KM.Hehe,k'o da sam ja majmun (Jes' da mi je 18 ali...),došlo mi da kupim onaj sprej od 4,5KM i sam to odradim

Da se vratim,i kaže on dodji sutra,biće gotovo.Ja dodjem,istina malo ranije,leži spojler lakiran na zemlji...dobar dan,dobar dan..Izvini imamo posla (i stvarno jeste bilo ~15 auta),ali sad ćemo to riješiti...Zovne on dvojicu da to obave,a momci radili na novoj mečki E klase (Passat mala maca

),i gotovo za pola sata..E to je respect,kad čovjek što ima toliki servis ne pravi razliku izmedju corse i mečke,i mene bale i nekog 'biznismen'-a,i posve uradi to jeftinije od drugih..

Ej slusaj sad ovo,posalji Icemanu PM,i reci da se nadete,i on te odvede kod Senada,sve fino se dogovorite,i sigurno nema fuseraja i zavlacenja,
A da Senad se nalazi u Sarajevu,i sam pogledaj nekoliko puta Vekinu skodu,i pogledaj u farove,i sve ce i biti jasno,sve profesionalno odradeno
@ludjak
ja sam ipak mislio na nesto drugo
dakle ako dodjes sa autom a covjek ima metar auta i kaze ti ostavi auto,uradicu ti za tri dana.
nesto na nekom od tih drugih auta se iskomplikuje i naravno nece poceti raditi tvoje auto.na to sam mislio.a da ti je reko 10 dana bilo bi puno sigurno.zato odes kod drugog majstora i kaze ti bice gotovo za dva dana i 500 maraka skuplje recimo i bude gotovo za dva dana u svakom slucaju.
ista situacija kod doktora,rezervisao si,dodjes i cekas recimo jos sat vremena.moras cekat jer nesto moze trajati 5 minuta a nesto 25,ne moze se sve planirati u da bude 100% tacno.
barem ja tako mislim i imam takva iskustva.
moj se spojler postavljao u ovlastenom servisu i ostavio autu ujutro u 8 i receno da dodjem do 14h bice gotovo,i zovem kad kaze lakiran spojler i spao sa neceg da li police neke ili neceg i malo se ostetio i ponovo se lakira dodji u 18h da se kako treba osusi.nije problem nisam nikakvu frku pravio jer moze se desiti.nekad treba imati razumijevanja a nekad ne treba naravno.
al suditi o majstoru da je balo da nema veze zato sto ti nije auto uradio 3 dana stojalo to i nije bar ok.
konkretno o slucaju sto kaze deyo,ago majstor koji ima jako dobru reputaciju u gradu,kod njega ako ces se najaviti moze,ali ces cekati dugo pogotovo u ljeto.a ovako spojlercice i sitnice to se moze uvijek zavrsiti za dan.
I ja sam čuo o Agi samo pozitivna iskustva, ako ništa, možeš i njega pitati da ti to napravi, ko zna, možda i bude čovjek znao... ako je lakirer, ne znaci da se ne bavi i limom

uglavnom su svi lakireri i limari,tak to ide
te farove ima i onaj Dodge Viper crveni u Sa sto se voza, i cak mislim da ih je senad ugradzivao, neka me neko ispravi ako nisam u pravu
farovi od punta na viperu, a xenone mu stavljao Ismar,
covjek radi cuda, jest mladzi i mozda malo zavlaci, jer nece odbiti musteriju gdje ima posla 20 minuta i uzeti 100 km da bi zavrsio jedno auto, jedino u ovlastenim servisima ljudi ti zakazu termin i ti dodzes tad i uzmes auto
nemojte blatiti ljude koje ne znate i koji ne citaju ovo
Slobodno idi kod Age, uradice ti kako treba, nema da brines