Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Dacia Sandero
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Pristojan izgled od Daci-je.
ma vise nego pristojan. sta vise, meni se svidja. jos ak joj cijena bude prikladna nasem prostoru, bice pravi booom...
do 11.000,00 EURA pise, doduse neodnosi se na nase prostore nego Frnacusku, al ett..
novo je novo , a nije ni ruzhan shto ne znachi da je lijep Wink
hm.. okaci nazad renault clio i to je to..bar sto se vanjskog izgleda tice Smile.. ukljucujuci i feluge :D

al nije lose za male pare..
Fin autek, skoro pa se izgubio onaj stih jeftinjaka...dobra podloga az prerade majke mi...
Usminkali su ga stvarno, i moram priznati da lijepo izgleda... vec ce cijena Dacine lagano skociti, tako ce postepono biti sve skuplja i skuplja, na kraju ce biti neznatno jeftinija od Renaulta.

tibor987 Wrote:
Fin autek, skoro pa se izgubio onaj stih jeftinjaka...dobra podloga az prerade majke mi...

Samo imaj u vidu da je ovo na slikama reprezentativni model, sto znaci da je usminkan, najbolje sto znaju. I da izgleda ok, dok ne pogledas unutra Icon_mrgreen, a onda nastaje horor Icon_mrgreen

MA razumijem ja to, vjerovatno ce prednji i zadnji branik te steke biti neofarbane, unutra malo skriputava plastika...ali opet dobijes renaultovu tehniku po manjoj cijeni...dovoljno nisko da se zamislim, i dosta visoko da ne kupim ehehhehe Smile
bice Dacia ko i Skoda...kad izadje Felicija, jeftina ovo ono, a nije nesto bas bila ljepotica...tako i sa Loganom...e cim i oni krenu sa svojom "Fabiom" skocice joj cijena i bice ko i Renault...
jako fin za razliku od logan-a
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13