Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: evo kuda sve ljudi voze...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

a mi se zalimo na BIH SmileSmile
ja tu nebi ni milimetra.. mada ova zadnja slika, ove krivine.. mmh zanimljivo :D
ovo zadnje, alpe. nije ti daleko, ak imas zelju... :D
a zamisli svoju osmicu, onako cistu, bijelu u onom blatu.... heheheheh
meni je pravo gotivan ovaj kanjon
zadnja slika djeluje privlacno bilo bi super probat
Brate treba imat muda pa po litici se vozit...ufffff...sreca nije me strah visine, ali jest tumbanja u konzervi kakvih 400-500m nizastranu hehe :D
Ne bih ovuda ni pjeske prosao a kamo li s autom.
ova zadnja cesta je kao stvorena za uzivanciju... ali ostale aaaaaaaaaaaaahhh!!!! nevjerovatno!
eee ovo se zove avantura
ma da je meni na ove sve dje nema blata...sto da ne...samo polako i uzivas...(i cekas kakvu budalu iz suprotnog pravca) Smile
e vala ja bi mu stao, ugasio auto i reko, ja odavde ne micem, ak ti se vraca, vracaj se... :D
eeh sutra imamo malo veci RX-8 sastanak iza münchena, sa velikom tourom kroz alpe.. mozda naidjemo i na takav put kao na zadnjoj slici.. cu da slikam sve hahaha
ove prve slike su negdje iz juzne ametike...nemogu se sad sjetit al bio je putopis u jednom broju auto motor i sport-a...ima tolko cesto saobracajnih da izadju ljudi koji zive u blizini dobrovoljno za dzabe da kontorlisu i pomognu...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13